Noutăți

“Piramidele care protejează Rusia”: Dr. Alexander Golod, omul care a construit peste 50 de piramide în Ucraina și Rusia. Ce puteri susține că au aceste construcții?

  •  
  •  
  •  

Piramidele construite în Rusia și Ucraina sunt opera unui singur om. Dr. Alexander Golod este om de știință și fost inginer în cadrul departamentului de apărare al URSS-ului, iar din 1990 a început să construiască o serie de piramide, despre care sustine au capacitatea de a vindeca orice boală. Până în 2001 a finalizat 17 piramide în diferite părți ale Rusiei și Ucrainei. Până în 2010, acest număr a crescut la peste 50. Fiecare piramidă are un cadru intern de placi din PVC care sunt mai apoi acoperite cu fibră de sticlă. Acestea au fost proiectate pentru a se potrivi raportului Numărului de Aur, un raport standard găsit în natură care poate fi folosit pentru a crea compoziții frumoase, cu aspect natural. Această proporție face aceste construcții să fie mult mai abrupte decât piramidele egiptene, având o pantă de aproximativ 70 de grade.

Piramida cea mai masivă măsoară 44 de metri înălțime și cântărește peste 55 de tone. Construcția sa a durat 5 ani de zile și a costat peste un milion de dolari. Cel mai incredibil lucru despre aceste structuri este că acestea nu au nici măcar un singur element metalic. Dr. Golod susține că orice metal din piramida ar determina diminuarea efectelor terapeutice și ar absorbi câmpul energetic care ar putea fi în interiorul acestora.

Alexander-Golod-pyramids2-750x1000 Alexander-Golod-pyramids3-750x1000

“Imaginați-vă că această cameră este alcătuită din cuburi. Pe perete există o oglindă distorsionantă. Cuburile devin răsucite și deformate. Spațiul în care trăim este așa acum. Adam a trăit timp de 900 de ani, noi trăim doar 70 de ani, pentru că spațiul nostru a devenit distorsionat. Acest lucru duce la război, probleme economice, cutremure, găuri în stratul de ozon și nenumărate boli. Dar piramidele corectează distorsiunea și restabilesc armonie “, afirmă Golod.

În interiorul piramidelor sale se găsesc tot felul de cristale și pietre semi-prețioase despre care Golod afirmă că piramidele le încarcă cu o energia extraordinară. După ce simte că pietrele s-au încărcat destul de mult, le împarte oamenilor care vin să viziteze aceste construcții. Susține că acesta este cel mai bun mod de a răspândi energia piramidei. Întrebat dacă el crede că puterea piramidelor sale este o formă de magie, Dr. Golod declara: “Nu. Este știință. Pietrele lucrează pentru dvs. indiferent dacă știți că sunt acolo sau nu”.

Golod crede atât de tare în puterile piramidelor încât, în 1999, declara presei birtanice faptul că “Piramidele mele protejează Rusia de gripă, cancer și SIDA. În curând aceste boli vor dispărea. Unii vorbesc despre apocalipsa. Spun că putem trăi atâta timp cât vrem. Depinde de armonia pe care o creem în jurul nostru”, a spus el pentru cotidinaului The Independent.

Alexander-Golod-pyramids4-750x563

pirmide-rusia

pyramid-alexander2

sursa: http://www.independent.co.uk/news/street-life-samotechny-lane-russia-saved-thanks-to-the-pyramids-1076375.html

sursa: http://www.odditycentral.com/news/meet-the-man-behind-russias-healing-pyramids.html

sursa: https://codepen.io/JQubeXon/full/KzRrem

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii