Noutăți

“PIRAMIDA DIN ANTARCTICA” – O formațiune ciudată ieșită de sub ghețuri, a înfierbântat internetul. Dacă e mâna omului în ecuație, istoria va fi răsturnată

 •  
 •  
 •  

Tot mai mulți oameni de știință spun că ar trebui să regândim modul cum privim istoria veche a lumii pentru că oamenii de acum 5.000-10.000 de ani sau mai mult erau mai sofisticați decât ne imaginăm noi astăzi. Ca dovadă stau piramidele egiptene și cele in America de Sud, plus nenumărate alte construcții străvechi sau artefacte care reprezintă și astăzi un mister pentru noi.

Iar dacă punem în balanță faptul că în zonele cele mai friguroase de astăzi, Polul Nord și Polul Sud, cu multe mii de ani în urmă era o altă climă care permitea o viață prosperă pentru oameni și animale, ne putem aștepta la multe surprize, odată ce ghețurile se vor topi, dezvelind pământul și eventualele urme ale unor civilizații umane din aceste locuri.

În acest context, anul 2016 a venit cu o provocare pe internet unde circulă o serie de materiale foto și video în care este prezentată o piramidă din piatră care sparge imperiul de gheață din Antarctica, dezvăluindu-se ochiului nostru. Privită de sus sau din lateral, formațiunea ciudată seamănă foarte bine, din punctul de vedere al proporțiilor, cu Piramida lui Kheops din Egipt. Acum, dacă este doar o formă naturală care, printr-un concurs de împrejurări, de asemenea naturale, a ajuns să semene cu o piramidă sau este modelată de mâna omului, e o problemă pe care sperăm să o lămurească oamenii de știință. În orice caz, dacă este mâna omului, atunci istoria așa cum o cunoaștem, va fi aruncată în aer.

Întrebarea care se pune este însă următoarea: în cazul în care chiar este o contrucție a unei civilizații dintr-o vreme îndepărtată, va confirma sistemul așa ceva?

Dar să vedem ce spune și presa din România despre asta:

RealitateaTvO serie de descoperiri ale biologilor i-au făcut pe oamenii de știință să creadă că în urmă cu 100 de milioane de ani peisajul din Antarctica semăna foarte mult cu pădurile tropicale din Noua Zeelandă se azi, potrivit Express.co.uk.

Unii dintre experți s-au aventurat să spună că Antarctica a găzduit pe vremuri o civilizație similară cu cele din Africa, Asia și Europa.

Descopera.roÎncă nu s-a descoperit ce este, cu adevărat, acea structură, dar este similară cu un vârf de stâncă izolat care este proeminentă şi care se află deasupra unei suprafeţe îngheţate sau înzăpezite. “Aceste piramide sunt, de fapt, nişte munţi creaţi în urma deplasării gheţarilor şi a eroziunii acestora, nu de către extratereştrii.”

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

6 Comments on “PIRAMIDA DIN ANTARCTICA” – O formațiune ciudată ieșită de sub ghețuri, a înfierbântat internetul. Dacă e mâna omului în ecuație, istoria va fi răsturnată

 1. Poate ca am fost dintotdeauna aici.Tinind relativ cont de virsta Terrei.Privind peste ,,Metamorfozele”lui Ovidiu, oops, …spun cam acelasi lucru ca si Bibilia!Poate ca Terra odata la fel ca si micuta Pluto era un bloc de gheata.Soarele?Cine poate spune ca avea aceeasi activitate si de altfel in spatiu poate fi foarte cald sau foarte rece!Depinde…Vorbim de Theia(in legende ar putea fi acea Nibiru)Care ar fi ciocnit Terra.Nu!Dar ar fi putut antrena ,,ceva”,o fieratanie,care ar fi putut peneta atit statul de gheata cit si planeta,odata frinata Theia,acest fier vechi ar fi fost lansat ca din tun.Planeta s-ar fi incalzit din interior subtiind statul de gheata tot mai mulr(apa peste tot)dar ar fi putut aparea si miscarile scoartei si o activitate vulcanica puternica.Stratul de gheata s-a tot subtiat lasind loc atmosferei la un moment dat o planeta calda peste tot protejata de un strat subtire de gheata.,,Usa”patrunderii nu foarte mare a ramas deschisa,probabil si punctul slab al acestui invelis(ei,nimic nu-i perfect!Deaia trebuia sa existam noi,insa,noi am incalcat ,,regula a 5-a”:)))Noi am fi putut, pe scurt, sa traim sub acest invelis multa vreme pina la spargerea lui(vezi legenda potopului,oamenii si animalele cavernelor cu vedere pronuntat nocturna,ziua poate radiatia era inca prea intensa)Poate ca noi am creeat aceste lucruri peste tot.Poate legendele sunt adevarate dar la fel ca multe alte lucruri sunt prea simple pentru a fi citite corect.Poate este de vina regula a cincea!Poate ca am cunoscut si ,,sopirlitele”alea mari.(La intilnirea unui grup de oameni se stringeau ca un singur trup miscind capetele in toate directiile-balaurii cu mai multe capete).Rolul acestor constructii…gata cu sf-ul.Maine o luam de la ,,capat”!:))

 2. Noi suntem culmea culmii evolutiei. Deci cum sa-si permita fitecine [niste nesimtzitzi] de acu j-de mii de ani sa ne intreaca?:) Evident ca orice chestii, batator la ochi de asemanatoare cu ultimele realizari tehnice, nu pot fi decit iluzii optice, plasmuiri intimplatoare ale naturii, sau obiecte de cult, sau cratitze rituale, sau morminte de mari preotzi, regi si preutese, vrajitoare si ducese.
  Die Pyramiden Lüge
  https://www.youtube.com/watch?v=EeOgWNdojRA

 3. In Imparatia lui Dumnezeu, ordinea perfecta a Universului nimic nu-i intamplator. Intuiesc ca ar fi vb. de o reactivare in retea a efectului de piramida, decodificarea informatiei sacre, ancestrale cu privire la evolutia vietii pe Terra, concomitent cu activarea codurilor in rezonanta cu energiile aferente unui ciclu cosmic nou, cu impact benefic asupra structurii organismului uman ( vezi pineala, piramida lui Malpighi din str. rinichiului responsabil cu filtrarea, purificarea-cristalina, osul sacru). Coincidenta sau nu, in apropierea datei de 29 Noiembrie se formeaza piramida energetica in zona muntelui sacru, Sfinx, Kogaionon, data la care a ales sa plece la cele vesnice Sfantul inimilor noastre, protectorul neamului, Parintele Zian, Arsenie Boca. Se contureaza din ce in ce mai evident contextul edenic, Gradina Maicii Domnului!

 4. Dacă va spune ceva:Anunaki, Reptilians ,Îngeri cazuti ,Nefilimi , Vlash, Metre atunci nu este de mirare că se găsesc lucruri ciudate pe Tera . DACĂ STAM SA NE GÂNDIM CEEA CE ÎNCĂ O PUTEM FACE EXISTĂ CICLURI DE RASE CARE AU FOST (după care am urmat noi și cine știe ce o sa mai vina) că doar sint printre noi de exemplu : DINAMO , DAVID Angel , David Blaine și alții. Cred ca exista cineva acolo dar nu știm cine este….poate copii noștri apuca sa l vadă, iar despre Biblie (Asta este părerea mea tu nu trebuie sa ma numești Prost poți să te documentezi singur și să-ți faci o părere. Va respect pe toți de pe acest sait o zi buna va doresc

 5. Ha, ha, ha…dar planeta este plina de piramide care emit…civilizatiile anterioare aberatiilor de pana acum 1700 de ani erau mult superioare tehnologic si cunosteau si foloseau zilnic….comunicarea…sub toate aspectele ca si calatoriile pe orice distante…spatiu timp……vezi …manuscrise, legende…inscriptii de orice fel…unele inca nedecriptate sau intelese..pentru ca, cuprind inalte cunostinte la care inca noi nu am ajuns… Din cand in cand s-a mai nascut cate un Galilei , Newton, Kepler, Tesla, Edison….si multi altii pe care nu ii cunoastem, distrusi oameni si opere – dovezi, de religii asa cum fac si azi…cu cercetatorii care spun adevarul …si arata machivelismul manipularilor pentru bani si putere…cat si sclavia umana sub alte denumiri…totul pentru comert. si consumerism cat si controlul asupra populatiilor. umane. Ceva s-a intamplat….cineva…a incalcat legile si…..niciodata puterea nu poate fi a unui singur personaj sau grup…de indivizi..Planeta Pamant e unica…sub multe aspecte….si cicluri evolutive….echilibrandu-se pe legi proprii… ca orice element viu…in sine avand propriul sistem imunitar…. Viemii in intestine se cred zei fata de alte bacterii…pana intr-o zi, cand sunt eliminati sau mor odata cu organismul pe care il paraziteaza…. deci ori traiesc in simbioza……ori…si oricum au cicluri scurte de viata fata de organismul in care convietuiesc….Cand numarul lor creste sau dimensiunea…organismul care ii gazduieste dispare…prin deces. Prin spori si fecale ei ajung in circuitul natural dupa un timp…..revenind in alte organsime vii…pana cand… Asa si …omul fata de planeta Pamant…totul in jur e biologie si sunt sustenabile…mai putin activitatile umane, tehnologice si imaginative. Vezi refacerea biotopurilor dupa Cernobal…radiatii sunt…fauna si flora luxurianta chiar…numai omul nu poate traii in acel mediu…toxic… Intrebarea e…. in fata naturii omul…e usor eliminabil prin propriile actiuni…vezi in vechime Insula Pastelui….si totusi…..ce facem azi ? Daca se ridica piramidele….e semnul schimbarii….vom trai poate catre ce…dar cu siguranta planeta si-a activat sistemul imunitar de refacere dupa ce atat de mult in ultimii ani am distrus-o …vezi specii disparute, defrisari masive,. razboaie biologice, experiente nucleare in straturi terestre, intraterestre si extraterestre in jurul planetei si sistemului solar….Deci….iar am depasit cotele de avarie….

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii