Noutăți

Petrecerea de revelion se anulează în Capitala Europei de teama teroriștilor… Ce se ascunde în spatele politicii europene?

  •  
  •  
  •  

Autoritățile belgiene au decis anularea festivităților și focurilor de artificii de Anul Nou ce ar fi trebuit să aibă loc în centrul capitalei Bruxelles la miezul nopții, invocând riscuri legate de comiterea unor atentate. „Mai bine să nu ne asumăm niciun risc”, a declarat primarul Bruxelles-ului, explicând că nu poate garanta că toată lumea care va veni la eveniment poate fi controlată. (potrivit evz.ro)

Cu toate acestea, o mare parte a liderilor europeni vor pe mai departe să aducă milioane de imigranți arabi în Europa și să oblige toate țările UE să îi găzduiască… Nu vi se pare că nu se potrivește ceva aici? Dacă ai ajuns deja în situația în care declari că nu poți controla situația nici măcar acum, cum să îți permiți să faci riscul și mai mare pentru viitor?!? Pentru că ceea ce se întâmplă astăzi arată că europenii vor trebui să se teamă în cazul oricărui eveniment care presupune mari adunări de oameni. Iar asta înseamnă că cetățenii europeni au fost deja învinși, cu ajutorul propriilor lideri.

În aceste condiții, încăpățânarea cu care Merkel și alți lideri europeni vor și mai mulți imigranți arabi trebuie să ne pună serios pe gânduri și să ne facă să căutăm răspunsuri dincolo de motivarea oficială.

Se știe deja că planul Noii Ordini Mondiale este acela de a șterge identitățile naționale, de a amesteca popoarele lumii și de a le conduce cu o mână de fier printr-un Guvern Unic. Desigur, totul spre binele nostru (!!!), după cum ni se spune. Pentru ca acest plan să dea roade, este nevoie să se ajungă la o disoluție a statelor naționale și la maximă insecuritate. De ce? 1. Pentru că popoarele cu identități bine conturate sunt un obstacol în calea acestui plan și 2. Pentru că introducerea legilor Big Brother nu se poate face decât într-un climat de insecuritate, pentru ca oamenii să le accepte. Iar pentru atingerea acestor obiective, e nevoie de metisarea în timp a popoarelor, de amestecarea lor și de Bau-bau-ul terorismului pentru a-i face pe oameni să ceară ei înșiși limitarea propriilor libertăți, pentru mai multă securitate.

Faptul că astăzi, în Franța, 84% din populație ar renunța la unele libertăți pentru a avea mai multă securitate, este edificator.

Așadar, ce se ascunde în spatele politicii europene? Eu personal mă îndoiesc că binele popoarelor bătrânului continent…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii