Noutăți

Peșterile României. Descoperiri extraordinare sunt ținute secrete…

În peșterile României s-au făcut multe descoperiri extraordinare. Cei mai mulți dintre voi au auzit de picturile rupestre de la Coliboaia sau de cel mai vechi homo sapiens din Europa dscoperit în Peștera cu oase.

Ceea ce nu se cunoaște este faptul că speologii români au descoperit multe alte lucruri execepționale care, pentru protecția lor, nu au fost făcute publice. Unele nu sunt cunoscute nici de arheologi…

Invitatul din această emisiune, domnul Viorel Lascu, speolog și explorator, fondatorul Federației Române de Speologie, ne face  dezvăluiri despre tezaurele din aur care se află încă ascunse în peșterile din țara noastră, alte picturi rupestre necunoscute, schelete vechi de 4-5.000 de ani, scrierea danubiană și altele…

O emisiune deosebit de interesantă pe care v-o recomand!

Daniel Roxin

Emisiunea ADEVĂRURI TULBURĂTOARE poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 22:00 și în reluare duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Peșterile României. Descoperiri extraordinare sunt ținute secrete…

  1. O propunere pentru Daniel Roxin
    Am vazut de cateva ori niste emisiuni cu speologi romani sau straini, pe unul chiar la o emisiune a Eugeniei Voda, si ce mi s-a parut interesant, desi nu asta era subiectul, era ca toti au vorbit la un moment dat, foarte putin insa, de anumite fenomene care se petrec in pesteri, zgomote, voci care se aud, chiar “halucinatii” percepute insa de toti membrii echipei etc. Ar fi interesant de vazut daca fenomenul exista si este des intalnit, si daca da, cred ca ar merita aprofundat intr-o emisiune dedicata acestui subiect.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii