Noutăți

Pericol mondial! Ce armă poate modifica vremea pe Terra și cine o deține

Tehnicile de modificare a vremii sunt aplicate de către armata americană de peste jumătate de secol, încă din timpul Războiului din Vietnam. Tehnologia perfectată în cadrul HAARP reprezintă dintr-un punct de vedere militar o armă de distrugere în masă.

„Armamentul meteorologic” (ENMOD) este arma supremă de distrugere în masă, cu potenţialul de a destabiliza ecosistemul inamicului, distrugerea agriculturii sale, dezactivarea reţelelor de comunicare.

Pentagonul, în timp ce recunoaşte oficial capacitatea sa de a modifica vremea pentru scopuri militare, spune că se alătură eforturilor de a studia impactul încălzirii globale.

Modificarea intemperiilor, potrivit documentului AF 2025 a Forţei Aeriene Americane „oferă luptătorului în război o gamă largă de posibile opţiuni de a învinge sau constrânge capacităţile unui adversar, acestea mergând până la declanşarea inundaţiilor, a uraganelor, secetelor şi cutremurelor.

Modificarea condiţiilor meteorologice va deveni o parte din securitatea internaţională şi ar putea fi realizată în mod unilateral. Ar putea avea aplicaţii ofensive şi defensive şi ar putea fi folosită chiar şi în scopuri de descurajare.

Abilitatea de a genera precipitaţii, ceaţă şi furtuni pe Pământ sau de a modifica vremea sunt toate o parte dintr-un set integrat de tehnologii militare”.

Citește mai mult: Capital


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Pericol mondial! Ce armă poate modifica vremea pe Terra și cine o deține

  1. In Grecia au castigat conservatorii… a treia zi a venit tornada si a omorat oameni. Bineanteles ca-i o coincidenta. Si in 89, in decembrie, la noi, au fost 20 de grade si n-a avut nicio legatura cu “revolutia”.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii