Noutăți

PERICOL MAXIM: Un deputat român vorbește despre asaltul migranților și zona de carantină pentru ei în care… SE POATE TRANSFORMA ROMÂNIA

Din păcate, nu toți românii văd uriașul pericol care pândește la granițele țării nostre: transformarea României într-un loc de carantină pentru zeci de mii su sute de mii de migranți ilegali. Păcăliți de idei lansate de politicieni și jurnaliști de de două parale, potrivit cărora chiar dacă vor veni mulți migranți, aceștia nu vor să rămână în România, deci nu trebuie să ne facem griji, cei mai mulți cetățeni ai acestei țări stau în expectativă, pe principiul că nu o să fie ața rău ca în alte părți…

Doar că nu trebuie să uităm niciun moment că Ungaria și-a ridicat gard la frontieră și nu va permite accesul migranților pe teritoriul lor, iar ruta prin Balcani este, de asemenea, blocată. Ce înseamnă asta? Păi asta înseamnă că, indiferent de ce vor dori imigranții, dacă Occidentul nu îi primește sau nu au nicio cale de acces pentru a ajunge acolo, vor rămâne pe teritoriul României luni sau ani de zile, până la lămurirea situației. Ceea ce poate transforma țara noastră într-un loc de azil pe termen nedefinit pentru un număr imprevizibil de migranți.

În acest moment, aproape 20.000 de migranți ilegali au invadat capitala Serbiei, Belgradul, și cei mai mulți au ca plan de a ajunge în Occident ruta prin România. În același timp, de câteva luni este forțată și calea de acces prin Marea Neagră, doar ieri intrând în România peste 100 de migranți. Și să nu uităm că în Turcia așteaptă peste două milioane de refugiați să pornească spre Europa.

Cu alte cuvinte, România este în acest moment în fața unor provocări majore care pot duce la destabilizarea țării noastre, dacă autoritățile nu vor fi în stare să gestioneze în mod înțelept această criză care se prefigurează. Chiar ar fi tragic ca în loc să ne aducem acasă cei 4 milioane de români plecați să lucreze peste graniță, vom ajunge să îi înlocuim cu migranți veniți din Siria, Afganistan, Iran, Irak și o serie de țări africane. Dar să vedem ce spune și un deputat român despre această uriașă provocare care ne presează granițele.

Adrian Albu

Deputatul Daniel Gheorghe: „România are, probabil, cel mai mare și mai bine finanțat sistem de siguranță națională și de securitate internă din Europa de Est. Cu toate acestea, frontierele noastre sunt tot mai asaltate de migranți iar autoritățile privesc pasiv cum prin Banat și pe la malul Mării Negre, migranți din Orient și Africa își fac loc spre Europa Centrală și de Vest. Dacă în cazul românilor ori altor europeni, legea care condamnă migrația ilegală se aplică foarte aspru, în fața valului venit din Orientul Mijlociu, deja ni se predau prin mass-media cursuri de acomodare cu România a transfugilor.

Așadar ori avem o dublă măsură, o lege dură pentru români și europeni și una permisiva pentru non-europeni, chiar dacă vin fără acte de identitate ori sunt aduși de grupări criminale de trafic de persoane, ori avem ceva și mai dubios, un fel de ideologie politică a unui “deep state” local, o ideologie întemeiată pe corectitudine politică și experimente multiculturaliste care pot acredita ideea transformării României într-o zonă de carantină pentru imigranți.

Indiferent despre ce este vorba, migrația ilegală în masă este o mare amenințare la adresa siguranței naționale și cea mai mare provocare reală pentru serviciile românești de securitate, în ultimii ani. Să ne ferească Dumnezeu de ignoranța Guvernului în fața amenințărilor de acest tip și de ideologiile care vor să dărâme Europa prin imigrație!”, a scris deputatul PNL pe Facebook.

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on PERICOL MAXIM: Un deputat român vorbește despre asaltul migranților și zona de carantină pentru ei în care… SE POATE TRANSFORMA ROMÂNIA

  1. Din pacate, atat guvernantii nostri “scumpi”, cat si Serviciile Secrete, fac ce fac de 27 de ani, adica dorm. Dupa parerea mea, ei se comporta astfel, cu buna stiinta. Asa sunt indicatiile primite de la Marile Puteri sau de la Oculta Mondiala. Din asta, rezulta atitudinea de sluga tradatoare de tara. Atat timp, cat la conducerea tarii, nu sunt conducatori patrioti si iubitori de neam si tara, natiunea noastra se va scalda in saracie, mizerie, analfabetism si cel mai urat scenariu, riscam disparitia noastra ca natie! Noi, care suntem intemeietorii civilizatiei europene!

  2. Scutul de la Deveselu este in pericol! // 11 septembrie 2017 at 15:29 // Răspunde

    Cei care sunt responsabili de securitatea Scutului de la Deveselu trebuie sa ia masuri pentru stoparea valului de refugiati pentru ca printre acestia sunt si teroristi care au ca scop distrugerea Scutului de la Deveselu!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii