Noutăți

PENTAGONUL și fenomenul OZN

La mijlocul lunii decembrie 2017, un articol apărut în ziarul New York Times avea să tulbure serios apele pentru că, sub semnătura unor personalități, acesta dezvăluia o cercetare secretă a Pentagonului care a cheltuit în câțiva ani peste 20 de milioane de dolari pentru a studia fenomenul OZN. Situația este cu atât mai delicată, cu cât Pentagonul a respins de decenii orice interes și implicare în acest subiect. Realitatea a dovedit, ca în cazul multor altor instituții americane sau din alte țări că autoritățile nu doar că iau în serios aparițiile OZN dar le și cercetează cu temeinicie de cel puțin 50 de ani…

De altfel, cred că nu este deloc întâmplător faptul că atât FBI-ul, CIA-ul și Pentagonul dar și serviciile britanice au desecretizat în ultimii doi ani dosarele (mă rog, o parte din acestea) OZN. Peste toate, dacă introducem în context preocuparea Vaticanului pentru viața inteligentă din afara Terrei, ca și convingerea Bisericii Catolice (exprimată public prin intermediul unor înalți oficiali) că este posibil să ne întâlnim în viitor cu vreo civilizație extraterestră, mă întreb dacă nu cumva suntem pregătiți pentru o întâlnire de gradul III, pe care unele guverne de pe această planetă au avut-o deja cu inteligențe din afara planetei noastre. Dacă așa este, vom vedea în viitor. E clar însă că într-o astfel de situație, terenul trebuie pregătit cu ani buni înainte, pentru a amortiza cât se poate șocul cultural care s-ar produce!

Astăzi vă invit să urmăriți o emisiune deosebit de interesantă în care l-am avut invitat pe dr. Dan Farcaș, președinte al ASFAN, și unul dintre cercetătorii cei mai importanți ai acestui subiect delicat, emisiune în care pornim cu discuția chiar de la articolul din New York Times. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on PENTAGONUL și fenomenul OZN

 1. cetățeanul tulburat // 4 martie 2018 at 17:18 // Răspunde

  Cel ce lucra în ministerul britanic se numește Nick Pope.
  Ministrul apărării canadian care de 20 încearcă să trezească masele este Paul Hellyer…Sunt o mulțime de interviuri pe YouTube cu ei…
  Practic fenomenul OZN dus în derizoriu de mass-media este de a menține bezna pe planetă…mai exact dacă vom lua contact cu o civilizație: religiile pică, energia pe planetă va deveni gratis, sistemul monetar se desființează…paradigma pe planetă se schimbă complet și noi devenim o societate egalitară liberi să explorăm spațiul cosmic.
  După incidentul de la Roswell 1947
  a fost creat un dosar ultrasenzitiv Majestic-12 sau MJ-12 adică level 2 above Topsecret care acum este pe internet să îl citească toată lumea. Sunt multe filme înregistrate și postate pe YouTube de către oameni de știință cinstiți și arheologi cinstiți care povestesc lucruri care nu se vor a fi povestite. De aceea mass-media este plătită să ne țină ocupați cu nimicuri, tot entertainment-ul pe planetă este să ne țină ocupați cu nimicuri.
  Propaganda și manipularea deja a devenit plictisitoare…schimbarea o facem noi cei mulți, elita globalistă vor să mențină status-quo cât se poate, ei nu vor ieși vreodată în mod oficial să ne zică adevărul să nu piardă puterea.
  Căutați pe YouTube: Zoharstargate,
  MUFON, Siriusdisclosure sunt o mulțime de foști ofițeri în Navy, USAF, US.Army…foști agenți din FBI, DIA, ONI și din CIA sunt pensionari care înainte să se transfere în dimensiunea următoare fac mărturii și dezvăluiri cu poze sau chiar filme cu contactul dintre noi homo sapiens și alte entități biologice extraterestre.

 2. Eu nu cred in dezvaluiri neautorizate facute de militari.
  Militarul nu vorbeste fara ordin!

 3. cetățeanul tulburat // 5 martie 2018 at 15:16 // Răspunde

  Militarii pensionari care sunt pe ducă nu au ordin de nicăieri, practic au ținut secretele pe toată perioada carierei lor și sunt conștienți că au făcut un deserviciu umanității… pentru unii secretele au fost atât de copleșitoare încât după marturisiri se simțeau mai bine… Îți
  recomand un film documentar intitulat Unacknowledged…
  În 9 Mai 2001 la Washington DC au fost invitate posturile de televiziune cele mai importante din state pentru o conferință de presă care s-a dorit a fi transmisă in la nivel planetar “National press club conference” in care au fost invitați militari de toate gradele să facă mărturisiri cu probele pe masă în fața presei…s-a auzit ceva pe undeva?! La 4 luni distanță au fost evenimentele din 11 septembrie care au fost transmise în direct pe toată planeta și în care ni s-a spălat la toți creierii că teroriștii au atacat america după care se știe că de atunci a început haosul pe planetă pe care îl știe toată lumea, iar Trump când a fost ales a spus public că 9/11 a fost un “inside job”.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii