Noutăți

Pediatru american: „Asociaţia Americană de Pediatrie ştie că vaccinurile provoacă autism”

 •  
 •  
 •  

Dr. Kenneth P Stoller, doctor în medicină, este un fost pediatru absolvent la Universitatea din California, care a demisionat deoarece spune că Academia Americană de Pediatrie ȘTIE că vaccinurile provoacă autism și a încercat să ascundă acest lucru.

Dr. Kenneth P Stoller a fost membru al Academiei Americane de Pediatrie timp de două decenii. În 2008 a demisionat din Academie după ce a realizat că Academia ştia faptul că mercurul din vaccinuri poate provoca autism si alte leziuni neurologice, dar organizația a refuzat să facă un efort hotărât de a elimina mercurul (timerosal) din toate vaccinurile. Și, de fapt, s-a angajat în schimb într-o muşamalizare amplă pentru a proteja interesele producătorilor de vaccinuri și a imperiilor farmaceutice. Vă rugăm să împărtășiți mai departe tuturor – publicul are nevoie să audă asta!

Vizionați aici declarația lui Kenneth P Stoller:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Pediatru american: „Asociaţia Americană de Pediatrie ştie că vaccinurile provoacă autism”

 1. Cel puţin la fel de interesant, referitor la vaccinarea abuziva şi încălcarea drepturilor fundamentale ale omului chiar în “farul” mondial al democraţiei, SUA: MYSTERIOUS DEATH: BODY OF DOCTOR LINKING VACCINES TO AUTISM FOUND DEAD
  https://www.youtube.com/watch?v=YcHAjRetQrc

 2. cetățeanul tulburat // 5 martie 2016 at 21:07 // Răspunde

  …orice s-ar scrie și orice comentăm, practic, elita ne vor cât mai puțini…Stau și mă intreb, dacă ar rămâne numai ei pe planetă, ce-ar rezolva? Să înțeleg că vor să facă loc altor civilizații? Au trecut public și la modificarea embrionilor umani, adică vor să populeze planeta cu alte orătănii jumate om jumate altceva, iar noi îi încurcăm?!

 3. Poate că aia care chipurile conduc lumea din umbră …. nu mai sunt oameni.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii