Noutăți

Partenerul lui Soros anunță APOCALIPSA economică: La finalul anului începe cea mai mare criză. Ar putea fi un război

ActiveNews.ro: Miliardarul american Jim Rogers a declarat într-un interviu pentru Business Insider că cea mai mare criză economică va veni în câțiva ani și aceasta va fi mult mai gravă decât oricare altă criză din ultimii ani.

Rogers susține că această criză va fi creată de Wall Street deoarece în această perioadă unele acțiuni din America intră în „bula” speculațiilor, iar atunci când aceasta se va sparge toată lumea va trebui să fie foarte îngrijorată.

Întrebat când crede că se va declanța această criză economic, Jim Rogers spune că „la sfârșitul acestui an sau anul viitor”. Cu privire la ce va declanșa această criză, miliardarul spune că se va întâmpla acolo unde nimeni nu se așteaptă.

Despre amplitudinea crash-ului, omul de afaceri, care are 74 de ani, spune că va fi cel mai mare pe care l-a văzut în viața sa.

Citește aici declarațiile lui Jim Rogers: ActiveNews.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Partenerul lui Soros anunță APOCALIPSA economică: La finalul anului începe cea mai mare criză. Ar putea fi un război

  1. Vai, vai, ce om ca lumea! Cum ne spune el ce nenorocire va veni, asa “de la Dumnezeu”. Ceea ce nu ne spune este ca aceasta “criza”, ca si toate celelalte, este planificata si realizata chiar de unii ca el, de satanele mondiale care prin astfel de “crize” se imbogatesc si mai mult iar oamenii acestei planete devin si mai mult sclavii lor. El de fapt acum nu face decat sa pregateasca psihic oamenii astfel incat sa nu fie luati chiar prin surprindere si sa nu reactioneze cumva populimea prea violent sau impredictibil luindu-le capetele acestor satane.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii