Noutăți

Paradisul florilor în Japonia! Locul unde au înflorit 4,5 milioane de flori albastre

Japonia este cunoscută pentru primăverile sale frumoase și pline de culoare. Culorile se schimbă de la săptămână la săptămână, iar acum este rândul florilor albastre pe câmpurile din Parcul Hitachi Seaside.

Acest parc este situat pe coasta Prefecturii Ibaraki, la 2 ore nord de Tokyo. Acolo, în conformitate cu calendarul japonez al florilor, 4,5 milioane de flori mici (Nemophila) pictează dealurile în albastru pe timp de primăvară. Perioada în care aceste locuri sunt acoperite cu miile de flori albastre poartă denumirea de “Armonia  Nemophilei”, iar săptămâna de vârf când acestea sunt toate înflorite (sfârșit de aprilie, început de mai) se numește “Săptămâna de Aur”.

IMG_9559-500px-b-572d33f34ab03__880
Parcul acoperă o suprafață de 190 de hectare și a devenit cunoscut datorită celor 4.5 milioane de flori albastre care înfloresc în fiecare primăvară. Parcul dispune și de un milion de narcise, 170 soiuri de lalele și multe alte flori. 

flower-5
Locul cel mai bun pentru a vedea câmpul de flori albastre se află pe dealul Miharashi din parc, situat la 58 m deasupra nivelului mării.

Hitachi-Seaside-Park-in-Hitachinaka-Ibaraki-Japan-nemophila-baby-blue-eyes-flowers-1

flower-4

flowers-blue-nemophila

Baby Blue Eyes

surse: yokoso-japan.jp, boredpanda.com, japanican.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii