Noutăți

Papa Francisc, agent al islamizării Europei: “Imigranții sunt un dar, nu o problemă”

 •  
 •  
 •  

În decursul secolelor, Vaticanul a fost una dintre principalele surse de nenorociri și abuzuri în Europa, dar și pe alte continente. Cu toții am auzit despre crimele Inchiziției… Tot cu girul Papalității, indigenii de pe mai multe continente au fost masacrați sau convertiți cu forța la catolicism. Dacă este să vorbim despre români, istoria este plină de nenorocirile aduse de Vatican, mai ales în Transilvania,  unde ne-au fost bombardate bisericile și unde românii au fost uciși sau umiliți dacă au refuzat să se convertească la catolicism.

Prin urmare, personal, indiferent de mesajul creștin de toleranță cu care actualul papă își justifică declarațiile și demersurile, eu aș paria mai degrabă pe faptul că Papa Francisc face în mod conștient jocul celor care vor metisarea populației europene, diluarea etnică a națiunilor europene, pentru ca globaliștii să-și atingă scopul – societatea multiculturală depersonalizată, apoi Guvernul Global și un control din ce în ce mai mare al populației.

Practic, Vaticanul nu se dezminte. Dacă în trecut a ținut continentul în întuneric spiritual și sub teroarea crimelor, astăzi s-a transformat într-un agent al islamizării lui. Desigur, de fiecare dată, pentru orice a făcut, a invocat Biblia și dragostea lui Christos!!!

Prin urmare, eu aș privi în această cheie cele mai recente declarații ale Papei Francisc.

Potrivit siteului știripesurse, Papa Francisc a lansat marți un nou apel la solidaritate cu migranţii într-un mesaj video difuzat cu ocazia prezentării la Roma a Raportului Anual 2016 al Centrului Astalli despre condiţiile celor care solicită azil şi refugiaţii sprijiniţi de Serviciul Iezuiţilor pentru Refugiaţi, organizaţie internaţională de caritate, catolică, transmit DPA şi Radio Vatican.

“Migranţii sunt un dar, nu o problemă”, afirmă suveranul pontif în acest mesaj. ”Fiecare dintre voi care bate la uşile noastre are chipul lui Dumnezeu, este trup al lui Hristos. Experienţa voastră de durere şi speranţă ne aminteşte că suntem cu toţii străini şi pelerini pe acest pământ, primiţi de cineva cu generozitate şi fără nici un merit”. Mai mult, ”fiecare dintre voi”, a subliniat papa adresându-se direct refugiaţilor, ”poate fi o punte care uneşte popoare îndepărtate, care face posibilă întâlnirea dintre culturi şi religii diverse, o cale de a redescoperi umanitatea noastră comună”.

Voi îl credeți?! Eu nu!

Mesajul Papei v-a fi tradus de arabi și africani ca o încurajare a imigrației. Pe de altă parte, membrii ISIS probabil că râd ținându-se cu mâinile de stomac. E una să fii bun și alta să fii prost! Pentru teroriști, foarte probabil că Merkel și Papa Francisc sunt proștii planetei…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

15 Comments on Papa Francisc, agent al islamizării Europei: “Imigranții sunt un dar, nu o problemă”

 1. Nici eu!

 2. Excelent articolul dvs.
  Asa cum dea lungul istoriei papalitatea a facut milioane de victime in numele lui Dumnezeu, tot asa acum, invocand in mod eronat dragostea crestina, calca in picioare legile lui Dumnezeu pentru a face jocurile ocultei mondiale. Dumnezeu a impartit oamenii in familii de popoare dandu-i fiecaruia o limba si un teritoriu. Diavolul doreste amestecul si lucreaza la aceasta inclusiv prin papalitate.

  • Ai pus punctul pe “i” , d-le!Este o manipulare crasa pe care o face acest papa. Practic ne iau de prosti! Dupa ce ca religia, si in special cea catolica, a stagnat progresul omenirii, acum ne mai spala pe creier, ca vezi Doamne, imigrantii sunt fratii nostri.Asta da nesimtire!

 3. “corectitudinea politica”…aceasta ranjeste perfid sub masca idealurilor crestine gresit interpretate la nivel inalt!

 4. Iata o reactie a unui monah CRESTIN la multe ditre problemele care ne preocupa
  pe noi toti:

  http://www.stiripesurse.ro/preot-calugar-scrisoare-deschisa-catre-iohannis-impotriva-moscheii_990346.html

  Saru mana parinte…Dumnezeu sa va dea tot ce e mai bun!

 5. radulian anca // 20 aprilie 2016 at 13:04 // Răspunde

  istoria nu iarta, ba dimpotriva ea se repeta! iar papa n-o sa spele cu vorbele sale – intelepte si diplomatice- cruciadele pornite de papalitate cu aproape 1000 de ani in urma! nici nu vreau sa gandesc mai mult la replica pregatita – ca razbunare – tot de atunci din partea tarilor islamice!

 6. ma itreb daca papa este crestin sau musulman ? de la “pace voua si pana la alah akbar e distanta mare , ca de la rai la iad ! , mai ales ca dupa ce auzi alah akbar, te astepti la o detonare sau la un rapait de kalasnicov . Doamne sa nu ne iei mintile si sa ne ajuti sa fim statornici in credinta.

 7. Apai,si ploaia ia tat un dar se la Dumnezeu…cind nu te inunda…

 8. cristian c. n. // 20 aprilie 2016 at 21:22 // Răspunde

  Daca la usa imi apare un arab cu explozibil asupra lui,suparat pe mine ca nu-i fac temenele lui allah;trebuie sa stiu ca acela este chipul lui Dumnezeu.E si papa asta o rotita…

 9. https://youtu.be/uPerbp0OHoA ,dupa ce veti viziona aceste dovezi neutrale puse cap la cap nu veti mai da cu presupusul, veti intelege ce se petrece si cum isi bat joc de noi. Totul e teatru pentru prostime. Asa a fost si va fi.

 10. Sunt doua centre de comanda ale NOM, un centru politic si un centru religios. Cel politic se subordoneaza celui religios.

  1. Centrul politic este reprezentat de ONU.
  2. Centrul religios este reprezentat de Vatican.

  Globalizarea in plan religios se numeste ECUMENISM. Vor sa amestece popoarele si religiile lumii pana la dizolvarea lor, dupa care sa instaureze o republica universala cu o singura religie. Republica lui Iţic.
  Catolicismul (falsul crestinism) si islamul sunt controlate de Iţic.

  https://www.youtube.com/watch?v=mZibUY-3tZw

  https://www.youtube.com/watch?v=NLjqiQ1SmBw

 11. Iată de ce ura între creștini crează mai multă dezbinare decât unitate. Rușine tuturora care in loc de alinare aduc dezbinare! România bu va avansa niciodată pe o astfel de temelia: ura religioasă! Pe un astfel de teren dezbinat este ușor ca Islamizarea, de care se menționează constant, sa aibă loc cu ușurintă. Mai întâi schimba omul din oglinda!

 12. cum sa fie musulmanii “trup al lui Hristos”? ar deveni asa ceva daca s-ar crestina. pana atunci sunt clar “trup al lui Mahomed”! asta ce mai este, din partea Celui mai Inalt Prelat al Bisericii Catolice? oare la catolici nu se mai citeste Biblia?…

 13. da am inteles!!! ..ITIC AKBAR!!! AHA!!

 14. Tamas Elena // 14 iunie 2018 at 14:09 // Răspunde

  De ce nu primeste si Vaticanul cateva cohorte de imigranti,bani are ,spatiu are,bunavointa are…mi-ar place o multime de imigranti in fata Vaticanului,ascultand pios o cuvantare a preacinstitului iubitorului de oameni,reprezentantului lui D-zeu pe Pamant,iar lacrimile lor de recunostinta sa spele dalele sfinte,unde au pasit milioane de oi tampe…aleluia!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii