Noutăți

PANICĂ – Cinci tineri au mimat, în joacă, un atac terorist în Ploiești. Unul era îmbrăcat ca un musulan și trăgea cu un pistol cu capse. Ce au pățit în final?

 •  
 •  
 •  

Adevărul.ro: Alertă în Ploieşti, miercuri seara, după ce cinci tineri teribilişti au mimat un atentat terorist în centrul municipiului Ploieşti, în zona Caraiman. Tinerii se aflau într-un BMW de culoare neagră cu numere de Bacău, iar unul dintre ei era îmbrăcat într-o pelerină albă, cu turban pe cap.

Ca să fie mai credibili, au scos pe geam şi un pistol cu capse care, în momentul în care este activat, imită destul de bine zgomotul unei arme autentice, în plus scoate şi puţin fum. În întuneric şi în contextul antentatelor de la Londra, oamenii nu şi-au dat seama că este vorba doar despre o glumă proastă şi au alertat poliţia.

În câteva minute centrul oraşului s-a umplut de maşini de Poliţie, principalele ieşiri au fost blocate, iar alerta a fost dată şi în judeţele învecinate, de teamă ca maşina cu numere de înmatriculare în Bacau să nu scape spre Nordul ţării. BMW-ul plin cu „terorişti” a fost identificat şi oprit în trafic după o alergare ca în filme.

Puştii teribilişti au fost coborâţi din maşină, culcaţi la pământ şi încătuşaţi. Au fost conduşi la sediul Poliţiei unde au fost audiaţi. Aceştia au declarat că n-au vrut decât să facă o glumă şi că nu şi-au dat seama că se poate ajunge la ceva grav.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru tulbularea ordinii şi liniştii publice, dar având în vedere că patru dinctre cei cinci teribilişti sunt minori, aceştia nu riscă decât o amendă.

Citeste mai mult: adev.ro/on97zp


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on PANICĂ – Cinci tineri au mimat, în joacă, un atac terorist în Ploiești. Unul era îmbrăcat ca un musulan și trăgea cu un pistol cu capse. Ce au pățit în final?

 1. Un ostas al lui Vlad Tepes // 23 martie 2017 at 15:10 // Răspunde

  De fapt a fost un exercitiu excelent de alerta si de imunizare a stresului!

  Pustii nostri sunt geniali!

 2. Partea buna este ca populatia a reactionat bine iar politia a raspuns prompt…!!!

  Am si zambit putin

  🙂

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii