Noutăți

„Pactul pentru Migrație e o lovitură de stat pentru beneficiul multinaționalelor“

Europarlamentarul olandez Marcel de Graaff s-a declarat îngrijorat că textul Pactului pentru Migrație extinde definiția conceptului de „discurs al urii”, informează România Liberă.

”Acordul intenționează să incrimineze libera exprimare despre migranți. Critica fenomenului de migrație va deveni o infracțiune, iar presa care publică opinii negative față de fenomenul migrației poate fi închisă“, avertizează europarlamentarul olandez, membru al Partidului Libertății. „Acordul propune practic legalizarea migrației de masă și declară migrația ca fiind un drept al omului. Practic, va deveni imposibil de criticat politica de migrație masivă a doamnei Merkel fără să riști să fii închis pentru discurs al urii. În opinia noastră, acest Pact este o lovitură de stat a globaliștilor liberali pro-migrație masivă, de pe urma căruia vor beneficia companiile multinaționale, deoarece țările care importă oameni din Lumea a Treia vor deveni ele însele Lumea a Treia. Și este foarte clar, știe toată lumea, că în Lumea a Treia multinaționalele sunt cele care dictează regulile“, a avertizat Marcel de Graaff, în cadrul Parlamentului European.

Țările de la Vișegrad, linie comună cu SUA împotriva migrației. Numeroase țări din centrul și estul Europei au refuzat să semneze acordul propus de ONU pentru facilitarea migrației ilegale. Toate cele patru țări care formează Grupul de la Vișegrad s-au pronunțat împotriva Pactului Internațional pentru Migrație. Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria au transmis că nu vor semna Acordul propus de ONU și nici nu vor trimite reprezentanți la conferința de la Marrakesh.

Celelalte state europene care refuză Pactul Internațional pentru Migrație sunt Croația, Slovenia, Bulgaria, Austria, Italia și Elveția. În Belgia, coaliția de guvernare e divizată pe acest subiect, după ce naționaliștii flamanzi au declarat documentul drept „foarte problematic“. Din afara Europei, Israelul și Australia au respins și ele Pactul pentru Migrație, iar Statele Unite au transmis încă de anul trecut că nu vor semna documentul ONU.

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, consideră că președintele Klaus Iohannis trebuie să supună Parlamentului textul Pactului Global pentru Migrație. Până în prezent, Președinția nu a indicat că ar intenționa să ceară aprobarea Parlamentului pe subiectul Pactului Global pentru Migrație. Președintele Klaus Iohannis are sprijinul Guvernului de la București pentru semnarea tratatului. (Citește mai mult: RomaniaLibera.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on „Pactul pentru Migrație e o lovitură de stat pentru beneficiul multinaționalelor“

 1. Cat de bine se inteleg sclavetii astia de la putere, atunci cand primesc ordine de sus, evident din afara tarii! Infractorii astia incalca fara sa clipeasca Constitutia Romaniei, desi au jurat sa o respecte!
  Practic, toti cei care isi pun semnatura pe un astfel de document impotriva Romaniei, se fac vinovati de inalta tradare si ceea ce li se cuvine este streangul sau plutonul de executie, desi si aceste pedepse sunt prea blande pt sacrilegiul pe care sunt pe cale sa-l indeplineasca!!
  Cat despre statele care refuza acest pact demonic promovat de ONU, acolo se vede diferentza dintre niste oameni de stat patrioti, demni si resonsabili si niste sclaveti vanzatori de tara, care se fac vinovati de “inalta tradare”, adica Iudele din Romania!

 2. Ce o fi in mintea unor oameni ca iohanis si guvernantii cand semneaza un act prin care distrug o cultura de mii de ani, trecutul si viitorul a milioane de oameni si in acelasi timp vin la televizor si ne rad in nas stand picior peste picior.
  Greu de inteles ce e in sufletul lor.
  Dumnezeu sa ii ierte.

 3. Pentru semnarea unui astfel de documeny nu Parlamentul ar trebui intrebat, ci ar trebui facut un Referendum national! Romania nu este a tuturor acestor papusari, mai mari sau mai mici, ci a noastra, a tuturor românilor, si noua tuturor ni se va cere socoteala ce am facut cu mostenirea noastra, unde, me mainile cui am lasat-o?

 4. Adevarat este ce afirmi ,Tepes !,,- Cine sunteti voi ?” – ar fi intrebat dacii pe romanii la portile Sarmisegetuzei .
  ,, – STAPANII LUMII” – au raspuns amemintator acestia .
  ,, Veti fii , daca vom muri noi ! ” -ar fi raspuns cei mai viteji dintre traci .
  Dacia nu a fost cucerita niciodata toata , dacii traiesc si azi pe teritoriul lor ,dar Imperiul a fost distrus chiar de migratori
  Sa nu ne temem , sa fim darji si vigilenti cu toti psihopatii locali si internationali (Mer Kel, Macron,Juncker) care vor sa metiseze intreaga Europa conform planului corciturii de Kalergi !
  Tradatori care inchinau tara Semilunii au fost in tot cursul istoriei medievale , dar acum este extrem de grav sa vedem Inalta Poarta infiltrata in inima Bruxelului !

  AVE MARIA !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii