Noutăți

Pactul ONU pentru migrație:Țările au obligația să se lase OCUPATE de imigranți!!!

EVZ.RO: Pactul ONU pentru Migrație, un document rupt parcă din Orwell, statuează Imigrația ca pe un Drept al Omului. Pe măsură ce se apropie data semnării oficiale a documentului, tot mai multe state anunță că îl vor boicota. Ce face România?

Cehia a îngroșat miercuri rândurile țărilor din Uniunea Europeană care resping Pactul ONU pentru Migrație. Guvernul de la Praga a anunțat ieri că nu semnează documentul: „Republica Cehă susține de multă vreme principiul separării imigrației legale de cea ilegală”, a declarat vicepremierul Robert Brabec în cadrul unei conferințe de presă. „Este ceea ce au solicitat Republica Cehă și alte țări europene. Dar textul final nu reflectă aceste propuneri.”

Proiectul final al „Pactului Global pentru o Migrație Sigură, Ordonată și Regulată” a fost aprobat ca principiu în luna iulie de toate cele 193 de țări membre ONU, cu excepția Statelor Unite, retrase de la negocieri anul trecut. Până acum, în afara Cehiei, Australia, Austria, Bulgaria, Croația, Polonia și Ungaria au anunțat și ele că refuză să participe la semnarea oficială a acordului, o ceremonie programată pe 10-11 decembrie, în Maroc.

Deși oficial Pactul nu va fi obligatoriu, totuși „el înscrie cu fermitate migrația în agenda mondială. Acest document va constitui un punct de referință pentru anii următori și va produce o schimbare reală”, declara în iulie Jürg Lauber, reprezentantul Elveției la ONU, cel care a coordonat elaborarea textului împreună cu colegul său din Mexic. În paranteză fie spus, Elveția este printre țările cu cele mai draconice condiții de intrare și ședere din lume.

Cea mai importantă observație care trebuie făcută în legătură cu „Pactul Global” este că el nu se referă la refugiații care încearcă să scape de persecuții în țara lor. Dimpotrivă, așa cum arată o analiză a Gatestone Institute, „acordul promovează ideea că migrația – indiferent de motivul ei – trebuie încurajată, autorizată și protejată”. Mai mult, prin semnarea acordului, „migrația va deveni efectiv un drept al omului”.

„Mutilarea genitală” este tradiție?

Obiectivul 16 precizează că țările de primire trebuie să le ofere imigranților „toate mijloacele susceptibile a ajuta la integrarea și la coeziunea socială”, între altele: „Promovarea respectului reciproc dintre culturile, tradițiile și obiceiurile populațiilor primitoare și cele ale imigranților prin schimburi și punerea în operă a celor mai bune practici în materie de politici, programe și activități de integrare, inclusiv în ceea ce privește mijloacele de promovare a acceptării diversității și de facilitare a coeziunii și incluziunii sociale.” Analiza Gatestone Institute se întreabă până unde merge această respectare a tradițiilor: de pildă, semnatarii ar putea fi obligați să tolereze mutilările genitale feminine, o practică africană ajunsă deja destul de populară în ghetourile cu imigranți din Londra sau Paris.

Big Brother va supraveghea Supunerea

Anticipând că această ciocnire a civilizațiilor va produce scântei, Obiectivul 17 prevede măsuri de propagandă și educație ideologică a populațiilor gazdă, prin „promovarea de reportaje independente, obiective și de calitate în presă și pe Internet, dar și prin sensibilizarea și informarea profesioniștilor din presă privind chestiunile migratorii și terminologia adaptată, instituind norme etice pentru reportaje și publicitate și privând de subvenții sau ajutoare materiale toate organele de presă care promovează sistematic intoleranța, xenofobia, rasismul și alte forme de discriminare față de imigranți, totul cu respectarea deplină a libertății presei.”

Și pasajele halucinante, care l-ar fi făcut invidios și pe Orwell, continuă. Citește aici: EVZ.RO


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii