Noutăți

„O amenințare nemaiîntâlnită”. Ultimele evoluții privind fenomenul OZN

  •  
  •  
  •  

Pe 18 februarie 2020, Christopher Mellon, fost subsecretar adjunct al Apararii, pentru Informatii, in administratiile Bill Clinton si George W. Bush, a publicat in The American Legion, publicatie a militarilor veterani, un articol intitulat „O amenintare nemaiintalnita”, incercand sa sensibilizeze opinia publica, politicienii si militarii asupra ultimelor evolutii privind fenomenul OZN.

Pe 16 decembrie 2017, The New York Times dezvaluia existenta unui program militar pentru studierea obiectelor zburatoare neidentificate (OZN-uri). Acel articol a fost insotit de doua videoclipuri ale Departamentului Apararii (DoD), recent iesite la iveala, obtinute de pilotii de pe avioane de vanatoare F-18.

In ambele ocazii, OZN-urile au fost vazute si in plina zi de catre numerosi angajati ai Marinei; rapoartele au fost coroborate independent de sisteme sofisticate de senzori militari, iar obiectele neidentificate au demonstrat capacitati aeronautice revolutionare, imposibile pentru aeronavele cunoscute.

Pe masura ce au aparut mai multe informatii, inclusiv lansarea unui al treilea videoclip oficial OZN al DoD, o mana de senatori si reprezentanti ai comisiilor de supraveghere a securitatii nationale au solicitat informatii.

In aceste conditii, Pentagonul nu mai putea ascunde adevarul…

Citește mai mult: Magazin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii