Noutăți

OZN filmat de marina chiliană. Imagini care nu pot fi explicate nici după doi ani de zile de investigații amănunțite… VIDEO

O înregistrare a marinei militare chiliene, făcută cu mai bine de doi ani de zile în urmă, care arată pe cer un obiect zburător extrem de bizar care degajă în atmosferă o substanță necunoscută, a rămas ineexplicabil până în ziua de astăzi. Deși CEFAA, agenția guvernamentală chiliană care se ocupă de investigația fenomenelor aflate la granița înțelegerii umane a încercat să identifice obiectul, munca lor a fost în zadar, declarând într-o conferință de presă recentă că nu îi pot explica originea.

Filmarea a fost realizată de un elicopter al marinei aflat într-o misiune de patrulare de rutină în noiembrie 2014.

ufo

Membrii elicopterului au urmărit obiectul neidentificat și chiar au reușit să-l filmeze cu ajutorul camerei cu infraroșu (IR) pentru o mai bună claritate. Piloții au încercat de mai multe ori să comunice cu aparatul de zbor însă nu au primit nici un răspuns. Apoi au raportat controlorului de trafic aparatul de zbor, primind răspuns că pe radarele turnului de control nu apare niciun obiect în zonă în afară de al lor.

sedinta-cefa

ofiter-cilianOZN-ul a fost descris de către piloți ca având cam aceleași dimensiuni cu ale elicopterului lor și ar fi emis un fel de gaz, înainte de a dispărea în nori. Ricardo Bermúdez, directorul CEFAA, a declarat în timpul anchetei: “Noi nu știm ce a fost, dar nici nu știm ce nu a fost. Am fost foarte impresionat de acești martori. Sunt profesioniști, au mulți ani de experiență de înaltă calificare, iar ei erau absolut siguri că nu vom putea explica ce au văzut și filmat. Au avut dreptate”.

sursa: dailymail.co.uk/

sursa: huffingtonpost.com/

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii