Noutăți

Ora 19:30 – Peste 50.000 de protestatari sunt deja în fața Palatului Victoria. De peste tot vin tot mai mulți…

  •  
  •  
  •  

Peste 1.000 de jandarmi au înconjurat Palatul Victoriei pentru a-l apăra, deși niciun reprezentant al guvernului nu mai este acolo. Oamenii vin însă de peste tot în valuri, anunțând un număr record de protestatari în București. Gândiți-vă că în urmă cu jumătate de oră erau 15.000 de oameni în fața Guvernului, iar acum, la 19:30, s-a ajuns la 50.000.

Oamenii se adună  cu zecile de mii și în restul țării. Ar fi interesant de aflat dacă va exista vreun oraș mare din țară în care să nu se adune protestatarii astăzi.

Oare cât de mare este morcovul din fundul actualului guvern și a colaiției PSD-ALDE? Doar ei știu dacă vor dormi cu pampers la noapte…

Cu siguranță, mulți lideri PSD sunt la rândul lor supărați că Dragnea omoară succesul partidului din alegerile parlamentare pentru a-și salva pielea în fața justiției, împreună cu ceilalți penali care beneficiază de ordonanțele pentru grațiere și schimbarea Codului Penal.

În această dimineață anticipam că este posibil ca astăzi să se adune în București 100.000 de oameni. Vom vedea dacă am avut dreptate…

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Ora 19:30 – Peste 50.000 de protestatari sunt deja în fața Palatului Victoria. De peste tot vin tot mai mulți…

  1. nationalistii nu incita la ura si dezbinare. nu vedeti Maidan-ul din aceste manifestatii?!? asta e jocul Corporatiilor ce vor ruperea tarii!! normal ca va profita si Putin, dar ce mai conteaza in cate ne rupem daca suntem deja rupti! fiti uniti fratilor, lasati ura, nu merita Dragnea si Iohannis sa rupem tara!!!

  2. cetățeanul tulburat // 2 februarie 2017 at 6:28 // Răspunde

    Se caută un război civil în România…care să ducă la destrămare…iar maimuțoii de la guvern fac jocurile celor ce ne vor desființați…Viața pe planetă e o mare păcăleală!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii