Noutăți

Opriți-o pe Merkel! Locul ei nu mai este la conducerea Europei, ci la groapa istoriei!

Europa înseamnă Merkel?! Europa înseamnă interesele Germaniei?! Cum e posibilă ca o singură persoană, în mod evident iresponsabilă și rău intenționată, să facă legea pentru zeci de țări!?!…

În pofida oricărei rațiuni, în pofida evidenței, Angela Mekel, de la butoanele celei mai puternice economii europene vrea să impună (și chiar reușește) ISLAMIZAREA EUROPEI. Chiar și în aceste momente nu mai prididește în a milita în cele patru zări că Europa trebuie să accepte imigranți FĂRĂ LIMITE, pe principiul că Europa este suficient de bogată pentru a suporta toate consecințele  (ca și cum nu am ști cine sunt autorii crizelor din Asia și Africa sau, cu alte cuvinte, cine sunt cei care ar trebui să suporte TOATE consecințele valului de imigranți).

Desigur, în uriașa ei ipocrizie, ea invocă și principiile dragostei creștine de care sunt convins că este total străină, ea nefiind, de fapt, decât o marionetă în mâinile celor care conduc cu adevărat Uniunea Europeană – aceleași “elite” bolnave care țin în mâini și destinele SUA!

Uniunea Europeană nu a primit foarte mulți refugiați, dacă avem în vedere posibilitățile ei financiare și numărul de locuitori”, a apreciat cancelarul german Angela Merkel intr-un interviu publicat luni de editia online a cotidianului Sudwest Presse, citat de Agerpres.

Doar că “refugiații sirieni”, despre care vorbește Frau Merkel, sunt în majoritate imigranți economici veniți din toate colțurile Asiei și ale Africii. Tupeul cu care manipulează și, alături de instituțiile germane și europene, mușamalizează adevărul despre imigranți, o transformă într-unul dintre cele mai toxice personaje politice ale Europei. Să nu ne mirăm însă! Atâta vreme cât tot din Germania au pornit și cele două Războaie Mondiale, nu ar fi o surpriză prea mare ca distrugerea Europei, pentru a treia oară, să vină tot de la nemți.

Așadar, cine o oprește pe Merkel? Evident, nu ne putem aștepta la așa ceva de la ciumpalacii majoritari și foarte corecți politic care ocupă funcțiile de conducere ale Uniunii Europene. Să sperăm că germanii se vor trezi în ultimul moment și, la alegerile din această primăvară, o vor mătura de pe scena politică. Iar dacă nu se va întâmpla asta, atunci nemții și celelalte popoare vor trebui să iasă în stradă și să trimită la groapa de gunoi a istoriei toate forțele politice care trădează interesele Europei. În frunte cu Angela Merkel!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

14 Comments on Opriți-o pe Merkel! Locul ei nu mai este la conducerea Europei, ci la groapa istoriei!

 1. Abrudan Eugenia-Oradea // 2 martie 2016 at 18:36 // Răspunde

  Petitie impotriva cotelor de migranti si a unei mega-moschei in Bucuresti
  http://www.petitieonline.net/petitie/48114146/
  Semnati si distribuiti, daca va pasa!

 2. Speranta ne – a ramas in Ungaria si alte tari mici balcanice caci noi sintem atit de corrupti si mirsavi ca nu indraznim decit sa mincam cacatul Eu dat de Merkel si cateii Eu.

 3. Lucianvarciu // 3 martie 2016 at 4:52 // Răspunde

  Aveti dreptate d-le Roxin, credeti insa ca ne putem impotrivi globalizarii fortate de cele mai puternice organizatii? Cred ca exista conducatori mai puternici decat cei pe care îi stim, care doresc ca asa sa se scrie istoria..

 4. Multumiri D-nei Abrudan pentru petitie!

  ( …este un prim pas necesar)

  • Leonidas Dac Stanescu // 8 martie 2016 at 11:59 // Răspunde

   Istoria ne spune ca poporul nostru a facut faţã marilor puteri cotropitoare, romani, turci atâta timp cât a fost voinţã si inteligenţa, când conducatorii de neam privesc mai intai interesele tarii.

 5. De ce nu arata dragoste crestina pentru saracii din toata Europa si numai pentru musulmani?

 6. Domnilor și doamnelor a cam început să ne doară capul de cîte auzim și citim zilnic despre Merkel și Germania. Mai bine energia noastră psihică să o folosim cu înțelepciune pt nevoile noastre. Să înceapă schimbarea din casa noastră, cînd se dau știri despre Merkel să comutăm,presă care scrie despre personajul sau să o ignorăm și să începem reînoirea României și a intereselor noastre. Să ne preocupăm de hoții nostrii și în timp să întoarcem tot mai mult spatele europenilor ticăloși.

 7. cetățeanul tulburat // 3 martie 2016 at 18:59 // Răspunde

  Cred că bine ar fi să nu ne mai lăsăm amăgiți cu cea uniune europeană că niciodată nu a curs lapte și miere prin economia românească…Ei se folosesc de România, ca de un gard în fundul grădinii…acum chiar trebuie să facem garduri să ne apărăm glia strămoșească…masoneria conduce omenirea spre dezastru.

 8. Daniel, chiar nu putem sa incepem o campanie impotriva acestei individe? Pe baze istorice si logice. Pai Germania a mai avut in trecut conducatori nebuni care i-au asigurat prosperitatea dar au dus -o la dezastru ca natie! Si poporul german, in marea lui majoritate, a tacut si atunci, ba ca nu stia, ba una ba alta!
  Oare chiar nu putem promova o comparatie intre zborul companiei Germanwings pe care un nebun l-a zdrobit de stanci, omorand atata lume, doar pentru ca el vroia sa se sinucida?!

 9. Dar nu e putin paradoxal? Daca Angela Mekel este doar o marioneta, ce va face sa credeti ca prin schimbarea conducatorului nu tot aceleasi persoane vor il vor manipula din spate? Atata vreme cat a fost facut un plan, pe oricine ar vota oamenii, tot acelasi va fi deznodamantul.

 10. Cand Berlusconi i-a spus, printre altele, lui Merkel, ca locul ei este in bucatarie, am crezut ca italianul avea ceva cu femeia, dar se pare ca are 100% dreptate…

 11. Calin Manta // 7 iulie 2016 at 12:34 // Răspunde

  GRUPUL BILDENBERG II DA COMANDA SI EA EXECUTA! DISTRUGEREA NATIUNUILOR EUROPENE,A CRESTINISMULUI, A FAMILIEI,CU INCURAJAREA HOMOSEXUALITATII, BESTIALITATII, EDUCATIA SEXUALA TIMPURIE…TOATA ACEASTA DEGRINGOLADA E CONDUSA DE ELITA EVREIASCA A LUMII..MERKEL E SLUJNICA LOR..LA FEL CA ISARESCU SI MULTI ALTII !

 12. Selariu Mircea // 10 septembrie 2016 at 13:22 // Răspunde

  Intrebati-o de cand este in KGB !?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii