AIM radionica curs online

Noutăți

Omul între două lumi. Pătrunde în misterele Universului!

Știm oare cu adevărat “pe ce lume trăim”? Cei mai mulți vor spune că da. Așa să fie însă?

Prinși în nevoile lumii în care trăim, luptându-ne să facem carieră sau să avem un trai confortabil, cel mai adesea nu ne mai punem întrebări esențiale despre viață și legile ei. Fără să conștientizăm prea mult, trăim între bine și rău, între frumos și urât, între minte și suflet dar, mai ales, între legile fizicii relativiste și cele ale fizicii cuantice…

Misterul care ne învăluie existența este, pentru căutătorii adevărați, un imbold de a se afunda în cercetarea legităților care guvernează Universul.

În acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, împreună cu invitatul nostru – prof. univ. Dr. Adrian Restian, membru al Academiei de Științe Medicale din România – vă invit să descoperiți măcar o parte dintre tainele care ne înconjoară, în încercarea de a înțelege existența noastră; una care se desfășoară permanent între două lumi: între lumea relativistă și cea cuantică.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită în fiecare duminică, la Nașul Tv, de la ora 19:00 și, în reluare, miercurea de la ora 12:300 și sâmbăta de la ora 22:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Omul între două lumi. Pătrunde în misterele Universului!

  1. Felicitări Daniel! Te întreb dacă ai cunoaștere despre trinitate. Despre compoziția ternara a omului. Spirit suflet trup…. Care ar fi dif între spirit si suflet. Observ ca aici distinși tai invitați nu prea sunt la curent …. Îți propun sa dezvolți puțin acest aspect . Personal îți stau la disp. Oricum felicitări pt tot cea ce faci si mult succes!

  2. Ţeavă Gheorghe Geovani // 27 noiembrie 2017 at 10:29 // Răspunde

    Respect d-lui doctor, care a văzut şi priceput el ceva, dar incomplet şi face deci afirmaţii ce sunt aberante: nu e adevărat că „noi trăim după 2 legi fizice”!!! Există O SINGURĂ LEGE!!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii