Noutăți

Omul este un gând al lui Dumnezeu, iar gândul are la rândul lui puterea de a crea

Cea mai mare putere cu care suntem înzestrați este puterea de a gândi și de a crea prin intermediul gândurilor. Chiar dacă viața pare a fi un amestec de bune și rele, noroc și ghinion, corect și incorect,  abundență și lipsă, trebuie să știm că în viața noastră materializăm ceea ce este în interiorul nostru.

Gândurile încărcate cu emoții au cea mai puternică forță de a se exprima în fapte concrete

Important de înțeles este că această lege a gândului este imparțială. Ea creează atât rezultate pozitive, cât și negative (din punct de vedere al Universului nimic nu este pozitiv sau negativ, totul este ceea ce este). La fel de important de înțeles este faptul că noi creăm în mod constant – și conștient, și inconștient. În cea mai mare parte, inconștient. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că mintea noastră este impregnată cu numeroase experiențe, convingeri, idei, impresii și trăiri care ne definesc și atrag ceea ce le seamănă. De o parte dintre ele suntem conștienți, de altele nu.

Asemenea unui iceberg, mintea noastră este alcătuită dintr-o parte vizibilă, cea de la suprafață, și o altă parte nevăzută, cea din adâncuri. Atunci când înțeleg că gândurile au puterea de a crea lucruri și fapte concrete, cei mai mulți oameni își îndreaptă atenția asupra acelei părți din iceberg de la suprafață, adică asupra gândurilor de care sunt conștienți. Încep să lucreze cu acestea și atunci când nu obțin rezultatele dorite sau obțin rezultate mixte, se îndoiesc de legea gândului.

Gândurile creează întotdeauna rezultatele care sunt conținute în ele

Dacă plantezi o sămânță de roșie, nu-ți vor crește castraveți, îți vor crește roșii. Ca să îți creezi viața pe care ți-o dorești, adevărata transformare trebuie să se petreacă la nivelul convingerilor și al blocajelor subconștiente. Acest lucru presupune 3 lucruri esențiale care țin numai de tine, sunt responsabilitatea ta:

  1. Trebuie să înțelegi cu adevărat procesul prin care ceea ce ești în interior se reflectă întocmai în exterior (Legea Gândului)
  1. Odată înțeles acest principiu, este esențial să îți iei angajamentul total de a lucra cu tine însuți, de a-ți propulsa conștiința pe un nivel superior
  1. Indiferent de obstacole sau dificultăți, continuă să fii pe calea ta și să crezi în idealurile tale

image1(10)

 

Orice îți dorești este o realitate posibilă

Orice gând are potențial creator. Susținut constant și hrănit cu energie pozitivă, visul tău se concretizează mai devreme sau mai târziu.  Odată ce înțelegi și accepți acest lucru, ești liber să lucrezi relaxat la materializarea condițiilor pe care ți le dorești.

Omul este un gând al lui Dumnezeu, de aceea gândurile omului au la rândul lor puterea de a gândi, cu alte cuvinte au calitatea de a prolifera, de a se multiplica şi de a se răspândi. (Prof. Gilbert Jausas)

Dacă în timp ce lucrezi conștient la transformarea propriei conștiințe, îți dorești să accelerezi acest proces și să îți dizolvi blocajele subconștiente pe cea mai ușoară cale, poți învăța să lucrezi cu un aparat radionic. Pentru cei cu o minte deschisă și pregătită oricând să încerce experiențe noi, radionica reprezintă cheia dezvoltării mentale și spirituale. Orice practician conștient al Legii Gândului este atras de ideea materializării mai rapide a gândurilor. Misterul și fascinația din jurul dispozitivelor radionice se datorează atât rezultatelor incredibile pe care le produc, cât și puținelor informații care există despre ele.

Dacă ești interesat să explorezi fascinantul ținut al artei de a-ți materializa mai ușor gândurile cu ajutorul radionicii, te invit să afli mai multe informații pe pagina

www.aimgroup.ro

Anca C.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii