Noutăți

Acesta este omul care vrea să plece de unul singur în spațiu, pentru a demonstra că Pământul este plat. Și-a construit și propria rachetă. Primele teste încep în aceste zile

 •  
 •  
 •  

Încercând să demonstreze că există o conspirație globală cu privire la forma Pamântului, conspirație la care marșează și organizațiile spațiale, un american intenționează să lanseze în acest weekend propria sa “rachetă” spre înaltul cerului. Conform calculelor sale, racheta va ajunge la o înălțime de 549 de metri și este construită din resturi metalice. Presupunând că zborul de deasupra deșertului Mojave, California, nu îl va ucide, Mike Hughes a declarat pentru Associated Press faptul că această călătorie a sa în „atmosflat” va marca prima fază a unui ambițios program spațial al Pământului plat.

Obiectivul final al lui Hughes este o lansare ulterioară care îl va propulsa la câțiva kilometri deasupra Pământului, unde șoferul de limuzină în vârstă de 61 de ani speră să poată fotografia Pământul plat, dovedind astfel faptul că în tot acest timp am fost mințiți.

Hughes nu este doar un simplu șofer de limuzine. Bărbatul și-a construit prima “rachetă” cu echipaj în 2014, și a reușit să ajungă cu aceasta la o înălțime de 400 metri, așa că acum lumea începe să nu îi pună la îndoală capacitățile inginerești. Însă poate o rachetă făcută din materiale reciclabile să ajungă în straturile superioare ale atmosferei terestre? Și odată ajuns acolo, ce ar putea descoperi Hughes? Trăim sau nu într-o conspirație?

“Voi demonstra că Pamântul nu este o bilă”, a declarat Hughes într-un interviu pentru Associated Press.

Nota noastră: Oare nu era mai simplu pentru acest personaj să se urce într-un avion care zboară la 10.000 de metri înălțime, pentru a se lămuri?!? Ah, am uitat: cu siguranță conspirația planetară formată din politicieni, astronomi, piloți de avioane și diverși oameni de știință au avut grijă să falsifice imaginea care se vede prin toate geamurile de la toate avioanele de pe pământ!!! :)))))))))))))))))
RocketFlatEarth_web_1024

sursa: http://www.sciencealert.com/man-launch-himself-in-homemade-rocket-to-prove-earth-is-flat

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Acesta este omul care vrea să plece de unul singur în spațiu, pentru a demonstra că Pământul este plat. Și-a construit și propria rachetă. Primele teste încep în aceste zile

 1. Apropo de nota voastra – va rog, sa publicati o fotografie facuta de VOI din avion – asa incheiem subiectul asta!

 2. Nu ,nu!Mai scrie!Suntem sapte miliarde pe Terra si cel putin trei sferturi avem dreptul sa zburam cu propria racheta.Nu-i nimic de demonstrat dar si asa se spune ca suntem prea multi….

 3. cetățeanul tulburat // 23 noiembrie 2017 at 16:39 // Răspunde

  Gagiul are creierul plat…Nu e nevoie să te urci în avion și să zbori la nu știu ce înălțime să-ți dai seama că planeta pe care locuim cu toții este un glob…și nici nu este bombat la ecuator și turtit la cei doi poli așa cum ni se mai povestește…Toată lumea care locuiește pe planetă a văzut semiluna…semiluna este de fapt umbra planetei ce acoperă trei sferturi din suprafața lunii…Ce altceva credeți că ar face umbră lunii să se vadă ca noi să o numim semilună?!

 4. Uni chiar sant dusi cu pluta rau….:)

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii