AIM radionica curs online

Noutăți

Om de știință injectat cu bacteria vieții veșnice!

“Oamenii de știință au secvenţiat ADN-ul bacteriei Bacillus F, o bacterie imună la frig, şi încearcă să identifice acele gene care i-au asigurat o supravieţuire extraordinar de îndelungată în permafrostul din Siberia. Nu mai puțin de 3.5 milioane de ani.” (Mediafax)

Omul de știință rus Anatoli Brouchkov, de la Universitatea de Stat din Moscova, este în căutarea tinereții veșnice!

Bacteria numită Bacillus F, este uimitoare, pentru că a supraviețuit timp de milioane de ani. Oamenii de știință au testat-o pe șoareci și pe celule sanguine umane, dar acest lucru nu a fost suficient pentru Anatoli Brouchkov, care a decis să se injecteze cu ea, devenind un cobai uman.

Elixir-of-life-bacteriafoto: mirror.co.uk

După injectarea cu bacteria respectivă, Anatoli a spus: “Am început să lucrez mai mult și nu am avut gripă în ultimii doi ani. După experimentele de succes pe șoareci, m-am gândit că ar fi interesant să încerc cultura bacteriană inactivă“, a declarat el pentru The Siberian Times.

Cercetătorul rus nu crede că ar exista vreun pericol, deoarece bacteria se găsește de fapt în apa din regiune, drept urmare oamenii locului o “înghit” de ani de zile și nu creează probleme.
Acesta nu reprezintă un experiment științific adecvat, dar Anatoli Brouchkov spune bacteriile par să fi avut un efect pozitiv asupra lui. “Desigur, astfel de experimente trebuie efectuate în clinică, cu echipament special și cu realizarea unor statistici. Doar mai târziu ne putem da seama în mod clar de toate efectele.” a mai adăugat cercetătorul.
Oamenii sunt cu siguranță interesați de posibilitățile de obținere a tinereții veșnice.  În cazul în care această bacterie va avea efecte bune, iar oamenii de știință ii vor putea spori puterea, rezultatul final ar putea face pe cineva foarte bogat.
Trebuie să lucrăm cu aceste bacterii care previn îmbătrânirea. Cred această știință ar trebui să se dezvolte.” a adăugat Anatoli Brouchkov. 

inside_bacteria_black
traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu
surse: telegraph.co.uk, The Siberian Times,  Russia today, mirror.co.uk

 

 

 

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii