Noutăți

Olanda neomarxistă: Guvernul nu vrea să interzică un MANUAL… pentru PEDOFILI!!! Zice că e… LEGAL

  •  
  •  
  •  

Marcel Jeninga și-a găsit fetița de trei ani plină de sânge, violată de un vecin. Agresorul fusese instruit pe site-uri specializate cum să își ademenească victimele și sășteargă urmele crimei. De a doua zi, tatăl a început o luptă colosală împotriva Pedofiliei, un fl agel pe care curentul neo-marxist contemporan îl acceptă și îl încurajează.

Fundația olandeză „Strijd tegen Misbruik” se luptă pentru ca Olanda să interzică un manual destinat instruirii pedofililor. Este vorba de un ghid de peste o mie de pagini care le explică detaliat perverșilor cum pot ademeni copiii, cum trebuie să îi pregătească pe micuți pentru relații sexuale și cum îi pot abuza, fără ca monstruozitatea să fie descoperită, informează cotidianul Algemeen Dagblad.

„Manualul nu încalcă legea”. Ministrul olandez al Justiției și Securității, Ferdinand Grapperhaus, a fost sesizat în luna martie despre existența acestui „manual” și a promis că va face o analiză. Luna trecută, însă, Grapperhaus a declarat că avocații ministerului au decis că o interdicție este imposibilă, deoarece cartea nu ar conține nici un fel de elemente care să încalce legea. Emisiunea de știri a canalului RTL a dezvăluit că „The Pedophile Handbook” există de zece ani pe „Dark Web” (partea de internet cu domenii criptate), dar poate fi procurat relativ simplu și de utilizatorii internetului obișnuit. Cartea este distribuită frecvent pe forumurile de pedofili, fiind completată regulat cu noi „ponturi”, experiențe și sfaturi. Poliția a confirmat pentru televiziunea RTL că manualul este foarte popular printre pedofilii orlandezi.

Cum cucerești un copil. Autoritățile recunosc că este o carte periculoasă, însă deținerea sau distribuirea acesteia nu este ilegală în Olanda. „Este un caz asemănător manualelor despre cum poți să construiești bombe sau să comiți o crimă perfectă”, a declarat pentru RTL Nieuws purtătorul de cuvânt al Parchetului olandez. Manualul descrie în amănunt tehnicile prin care poate fi cucerită încrederea unui copil. În acest sens, conține fraze și expresii-cheie, dar și metode de recompensă prin care copiii pot fi determinați să păstreze secretul a ceea ce s-a petrecut.

Citește mai mult: Evz.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii