Noutăți

Oficial de la Vatican: În 10 ani Italia va fi MUSULMANĂ! Declarații uimitoare…

 •  
 •  
 •  

Chiar dacă agenții islamizării Europei s-au străduit să adoarmă vigilența europenilor pretinzând că Europa trebuie să primească imigranți africani și arabi fără limite, sub pretextul crizei din Siria, că acest lucru nu reprezintă și nici nu va reprezenta vreo problemă pentru Uniunea Europeană, realitatea este una dramatică.

Oricât de mult s-au străduit aceștia să cenzureze presa pentru a nu lăsa faptele reprobabile ale așa-zișilor refugiați să ajungă la cunoștința publică, adevărul e tot mai limpede pentru toți. Din ce în ce mai mulți oameni au înțeles pericolul islamizării Europei care a început în anii 60-70 ai secolului trecut și care continuă acum cu agresivitate. Din păcate, mulți dorm încă, așa cum semnalează fără menajamente și un înalt prelat al Bisericii Catolice…

Astfel, potrivit dailymail.co.uk, citată de B1Tv, o figură importantă a Bisericii Catolice, Arhiepiscopul italian Carlo Liberati, a făcut declarații cu adevărat șocante, pentru presa italiană. Iată un fragment din spusele acestuia:

cleric-catolic”În zece ani vom fi cu toții musulmani din cauza prostiei noastre. Italia și Europa trăiesc într-un mod păgân și ateu, se fac legi care merg împotriva lui Dumnezeu. Acestă decadență morală și religioasă favorizează islamul. Avem o credință creștină slabă. Biserica din zilele noastre nu funcționează bine și seminariile sunt goale. (…) Avem nevoie de o viață creștină autentică. (…) În plus, ei au copii, iar noi nu avem. Suntem în plin declin. (…) Noi îi ajutăm, fără întârziere, pe cei care care vin din afară și uităm de mulți italieni săraci și bătrâni care mănânca din coșul de gunoi. (…) Sunt un protestatar. Dacă nu aș fi preot, aș fi acolo, demonstrând în piețe. Care este scopul atâtor migranți care, în loc să ne mulțumească pentru mâncarea pe care le-o dăm, o aruncă și (…) chiar organizează revolte? (…) Oferirea de bani migranților nu este doar un lucru greșit, ci și dăunător din punct de vedere moral pentru că astfel le încurajăm comportamentul și ei se vor obișnui cu asta. (…) Uneori cred că acest lucru contibuie la crearea de rețele de cerșetori”, a spus acesta, criticând și Biserica Catolică pentru că le oferă bani imigranților.

Italia, una dintre țările care au grave probleme sociale din cauza imigranților veniți din Africa, Asia și Orientul Mijlociu, a primit doar în ultimii 2 ani 330.000 de imigranți, depășind cifra critică de 2 milioane de musulmani aflați pe teritoriul său!!!

Și ca să înțelegeți cu ce se confruntă, priviți aceste fotografii din Roma, care surprind un moment în care credincioșii musulmani au ocupat la propriu capitala Italiei, făcându-și rugăciunile chiar lângă Coloseum și Arcul lui Constantin, în semn de protest că nu li se satisfac solicitările. Printre altele, cer și construirea unui mare număr de moschei pe teritoriul Italiei…

Adrian Albu

roma-musulmani-2

roma-musulmani-3

roma-musulmani-4


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

5 Comments on Oficial de la Vatican: În 10 ani Italia va fi MUSULMANĂ! Declarații uimitoare…

 1. La inceput , ceia ce a devenit U E , avea un steag albastru , iar pe el un disc solar galben , iar pe acesta o CRUCE rosie . apoi au aparut stelele … , iar acum a disparut soarele si crucea , ramanand doar stelele . Asadar , avem cer , avem stele , – E NOAPTE . ( vezi : paneuropean flag , flag of europe ,- IMAGINI.) – acum pana nu le sterg !

 2. Invadatorii islamişti şi negroizi au dreptul să încerce să se stabilească în Europa şi să o ocupe, dar şi europenii au dreptul SĂ-I RESPINGĂ. Mai ales că invadatorii nu au motive temeinice pentru a veni NUMAI în Europa, şi nu şi în Australia, Canada, America de sud, etc… Iar spusele lor că pleacă de acasă din cauza războiului sînt MINCIUNI în proporţie de peste 80%. Ce războiaie sînt în India, Pakistan Africa, Albania, etc .. ?! Şi cum de este război numai pentru tineri şi nu şi pentru bunicii, fraţii şi părinţii lor ?! SINGURA SOLUŢIE pentru oprirea fluxului de invadatori ISLAMIŞTI este retrimiterea lor imediată pe continentele lor, Asia şi Africa, fiindcă au loc suficient ACOLO să se ascundă de ‘război’

 3. D.lor, azilantii sunt primiti , integrati li se dau totul gratis, femeile au cate 4-5 copii si nu sunt casatorite.majoritatea sunt analfabeti, noi europenii suntem cu studii superioare si suntem platiti ca cleanerii cu salarul minim pe economie in tarile din vest. nu=ti poti face o familie . copilul e un lux cine si-l permite… abia te intretii si le platesti taxe .daca te duci la sindicat, se fac ca ploua, nu-ti vin in ajutor si nu -ti dau nici un dram de atentie chiar daca cotizezi. nu se fac contracte , nu-ti dau dreptul la o viata normala… nu poti face nimic.. europa e superislamizata.

 4. Eugenia Abrudan - Oradea // 16 ianuarie 2017 at 18:23 // Răspunde

  Petitie impotriva islamizarii Romaniei: https://petitieonline.net/petitie/48114146
  Cititi, semnati, distribuiti, daca va pasa!
  Petitia sustine demersurile in instanta ale lui Catalin Berenghi impotriva atribuirii abuzive de teren pentru mega-moschee, fiind depusa la judecatorie.
  Colectarea semnaturilor se face pana la terminarea procesului.
  Si semnatura ta conteaza!

 5. …cititi istoria religiilor, istoria lumii unde ve-ti intelege ca toate imperiile se scufunda la un moment dat in propria lor decadenta, migratiile acum migrantii ocupa zonele decadente usor ptr. ca oamenii lor sunt in varsta , fara copii si bogati usor de prostit si exploatat! eu cred ca saracia noastra ne va proteja o vreme…ptr ca intre ciuhapi sunt sau devin si unii bogati care vor dori sa investeasca sa devina si mai bogati! aceia vor invada daca nu au si invadat Romania!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii