Noutăți

“Ochii verzi – niciodată să nu-i crezi!” să fie adevărată zicala?

Se spune că ochii oamenilor sunt fereastra pentru sufletele lor. Acest idiom este foarte des menționat și este considerat a fi adevărat. Ochii sunt caracteristica cea mai certă în fața noastră, felul în care privim ne modelează infățișarea și chiar și personalitatea.

Ochii noștri sunt mediul de exprimare, ei spun dacă suntem fericiți sau triști. Zâmbetul unei persoane se reflectă prin ochii lui. Ochii sunt un mediu de a atrage! Pot exprima dragoste sau ură! Furia fulgeră în ochii eieste o afirmație folosită pentru a descrie o persoană furioasa, și iată cum într-adevăr ochii noștri sunt oglinda sufletelor noastre. Privind în ochii unei persoane poți avea o idee mult mai adâncă despre personalitatea sa decât te-ai fi așteptat.

a-green_eyed_witch-801102Cea mai comună culoare a ochilor este căprui, urmată de albastru iar  verde, gri și negru sunt rare și apar ca urmare a diferitelor raporturi de pigment de culoare în iris.

Cu toate acestea ochii nu sunt numai mediul de exprimare a sentimentelor noastre, ci și un mediu pentru a determina personalitatea și trăsăturile noastre prin culorile lor.

Diverse studii realizate în mod special de psihologi, au arătat că persoanele cu culoare distinctă a ochilor, lasă un impact profund asupra noastră, iar pentru ei înșiși, dictează comportamentul și caracteristicile lor specifice.

green-women-eyes-actress-Hayden-Panettiere-celebrity-green-eyes-selective-coloring-_5490-56

Oamenii cu ochii verzi sunt cunoscuți ca fiind foarte speciali. Ochii verzi sunt printre cei mai rari din lume. Doar 2% din totalul populației de pe pământ au ochii de culoare verde. Cu toate acestea, ei sunt comuni în unele țări precum Islanda, unde oamenii cu ochi verzi sunt majoritari. Prin urmare, este firesc ca oamenii cu acești ochii să dețină o alură diferită, care atrag privirile celor din jur.

 Caractristicle cele mai întâlnite ale persoanelor cu ochi verzi sunt:

-green-eye-people-with-green-eyes-20237663-1024-640– nesinceritate

– pasiune

– misticism

– gelozie

– farmec

– creativitate

– inteligență

Persoanele cu ochii verzi sunt cunoscute ca oameni foarte inteligenți și cu o mare pasiune față de viață. Sunt vorbitori foarte buni.  Au capacitatea de a procesa și de a învăța mult și rapid. Ei au o sensibilitate înnăscută, au capacitatea puternică de a-și ajunge scopul. Pot evalua foarte bine lucrurile, prin viața lor, prin utilizarea abilităților lor inerente și eficiente. Oamenii cu ochi verzi se mândresc cu opinia lor. 

Mădălina Corina Diaconu

surse: signs&symbols; colorsindepth.com.

 

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on “Ochii verzi – niciodată să nu-i crezi!” să fie adevărată zicala?

  1. Sandu Filip // 8 august 2015 at 20:43 // Răspunde

    Ma mindresc sa am ochii verzi dar ii am si albastrii si cenusii,in functie de vreme si starea mea sufleteasca.Am uitat sa zic un detaliu ,nu sint blond.

  2. Ma mindresc,am ochii verzi,albastri si gri.Cineva i/mi zicea ca firea mea este Machiavelica

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii