Noutăți

Oare de ce s-au îngrămădit românii din Londra la vot? De proști, sau pentru că s-au speriat de ce e acolo? Vezi VIDEO. Nu mai pierde vremea! Du-te la vot!

  •  
  •  
  •  

Adevarul.ro: Prima zi a Referendumului pentru modificarea Constituţiei a înregistrat o situaţie interesantă la Londra, acolo unde s-a stat la coadă pentru a se vota în timp ce în România prezenţa a fost foarte scăzută. O înregistrare cu sute de oameni aşteptând să voteze la o secţie de votare din Londra a devenit virală pe internet. Din înregistrare se vede cum oamenii aşteaptă să voteze la referendumul de modificare a Constituţiei la secţia din Harrow. Potrivit Biroului Electoral Central, în Marea Britanie au votat în prima zi a Referendumului aproape 8.000 de persoane dintre care peste 5.000 numai în Londra.

Daniel Bucur, director al unui ONG din Londra a declarat pentru „Adevărul” că mobilizarea românilor din Londra la vot are legătură cu ceea ce trăiesc românii de aici pe propria piele. „Eu cred că oamenii au înţeles ce înseamnă acest vot, care e foarte important pentru familii. Românii s-au confruntat cu educaţia din şcoli, unde copiii sunt învăţaţi că o căsătorie se poate realiza şi între doi bărbaţi. Oamenii sunt puţini speriaţi, dar nu au încotro. Şi noi am primit o pedeapsă de stat la şcoală o oră şi jumătate peste program, pentru că nu am lăsat copilul să meargă la acest curs. Este cumva obligatoriu”, a declarat Daniel Bucur.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii