Noutăți

Noaptea Albă a Creatorilor şi Designerilor de produs

Ajuns la ediţia a IV-a,  proiectul  Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs se desfăşoară în Bucureşti, în spaţiul elegant al Institutul Cultural Român, pe 24 octombrie 2015, între orele 19.00 – 02.00.

Dedicăm o seară designerilor şi creatorilor de produs din România, punând accentul pe obiectele originale, de autor, într-o expoziţie curatoriată de Mihaela Ion şi Teodora Vladescu.

noaptea-alba-a-creatorilor-designerilor-de-produs-revine-la-cluj-pe-17-octombrie-7062Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs este finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi se desfăşoară în Bucureşti (pe 24 octombrie la Institutul Cultural Roman) şi Timişoara (pe 31 octombrie la Ambasada). Proiectul se va încheia cu lansarea catalogului trilingv al expoziţiei.

În ultimii patru ani, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs a devenit o platformă activă de “networking” şi inspiraţie, dedicată persoanelor creative din România. Confirmarea acestui merit a venit şi prin includerea proiectului printre cele finaliste la Gala Societăţii Civile, secţiunile Artă şi cultură şi Impact. Mai mult, voluntarii săi au fost printre finaliştii Galei Naţionale a Voluntarilor, secţiunea Artă şi cultură.

Proiectul este organizat de echipa Asociaţiei Atelierul de Creaţie, organizaţie non-profit ce susţine – de mai bine de cinci ani – abordările alternative de prezentare în spaţii noi de consum de cultură. Prin implicarea sa activă în dezvoltarea industriei creative, asociaţia reuseşte să promoveze valorile contemporane ale culturii româneşti.

Asociaţia Atelierul de Creaţie


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii