Noutăți

Oameni cu puteri miraculoase (V): Biba Struja, Omul Electric

Un bărbat din Serbia are capacitatea de a rezista remarcabil la milioane de volți, la șocuri electrice care ar ucide o persoană normală. Biba Struja, care a crescut într-un sat mic din Serbia, poate stoca energie ca o baterie, ba mai mult, poate găti mâncare cu mâinile goale.

Struja explică: “Am descoperit puterea mea când eram tânăr. Accidental, am ridicat un cablu de înaltă tensiune direct de pe sol – normal, m-ar fi ucis, dar am fost imun la șoc. Nu știu dacă această putere este de la Dumnezeu, dar toți ne-am născut cu un talent. Cred că m-am născut să fac acest lucru.”

serbia-electric-man
Sevage, cel mai bun prieten al lui Stuja, care era cu el în ziua în care și-a descoperit aceste puteri, a declarat pentru daily mail: “Eram la muncă și trebuia să lucrăm cu cabluri de înaltă tensiune. Era să mă electrocutez și am renunțat la lucru cu acel cablu, dar pentru Biba nu a fost o problemă. A fost cu adevărat incredibil. “

Soția lui, Maria, adaugă: “E un fenomen. El s-a născut în acest fel. Îl accept așa cum este.”

Struja a intrat în cartea recordurilor de ori ori.

77_biba-struja-01-foto-s-mirkovic_af
Biba Stuja își câștigă existența de la o clinică de electro-terapie pe care a deschis-o în propria sa casă. Folosește mâinile încărcate electric pentru a trata probleme de sănătate, cum ar fi artrita, sau durerile musculare.

Abilitățile sale i-au adus și neplăceri. Unghiile degetelor sunt carbonizate, și-a pierdut tot părul, inclusiv genele, dar nu se plânge de acest lucru. “unghiile mele sunt arse din cauza tratamentului pe care îl fac oamenilor”, a declarat Struja.

ASCULTĂ:

Banner Radio bun
http://frecventa-sufletului.ro/

Biba Stuja s-a născut fără glande sudoripare, lucru despre care medicii spun ca ar fi direct legat de abilitățile sale electrice. “Aceasta este totuși o problemă pentru mine, pentru că eu nu transpir. Vara port haine ude pentru a nu mă supraîncălzi “, spune Struja.

În ciuda pericolelor, Struja pare să se bucure de abilitățile sale. “Dacă m-ai întreba care ar fi super-eroul meu preferat, ar trebui să spun… că sunt eu!”

biba struja film (1)_1335950089_675x0
traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: breitbart.com, dailymail.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii