Noutăți

O ucraineancă a fost reținută, pe aeroport, pentru un motiv de necrezut: arată cu două decenii mai tânără!

La cei patruzeci și unu de ani ai săi, ucraineanca Natalia Dzenkiv pare cu mult mai tânără, astfel că angajații cu atribuții de control al pașapoartelor dintr-un aeroport turcesc au avut motive serioase să creadă că au de-a face cu o persoană care călătorește cu pașaportul altcuiva, la aflarea vârstei sale reale, trecută în acte. Motiv pentru care, imediat după examinarea documentelor de călătorie, au reținut-o pe femeie, în vederea clarificării situației.

Între granițele țării sale, Natalia Dzenkiv este o persoană cunoscută, fiind o admirată cântăreață și membră a unei formații pop-rock de succes, pe nume Lama. „Sunt obișnuită să primesc complimente legate de felul în care arăt, dar nu mi-aș fi închipuit, vreodată, ca acesta să reprezinte un motiv pentru reținerea mea”, a declarat femeia, amuzată, după cele petrecute pe aeroport, în Turcia.

c

d

La clarificarea situației au contribuit și câțiva conaționali de-ai Nataliei Dzenkiv, care, observând-o, au rugat-o să le ofere autografe și care au confirmat că nu este vorba despre o persoană ce călătorește sub o altă identitate, ci pur și simplu despre o femeie care, la peste 40 de ani, arată de 20.

Concluzia este că, uneori, un aspect „prea tânăr” te poate pune în încurcătură. Dar, oare câte dintre urmașele Evei n-ar accepta cu seninătate, după 40 de ani, asemenea încurcături și incidente, dacă ele ar reprezenta prețul unei înfățișări de persoană aflată la frumoasa vârstă a studenției?!

b

a

Surse informatii: www.indy100.com, www.thesun.co.uk

Autor: Tomi Tohaneanu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii