Noutăți

O spumă misterioasă a umplut străzile unui oraș din Japonia după cutremurul de la sfârșitul săptămânii trecute. FOTO și VIDEO

  •  
  •  
  •  

Un covor inexplicabil de „spumă” misterioasă a umplut străzile din centrul orașului japonez Fukuoka, în primele ore ale dimineții de sâmbătă, la scurt timp după ce un cutremur devastator de 7,3 grade pe scara richter a lovit zona. Imediat rețelele de socializare s-au împânzit cu postări ale imaginilor “dezgustătoare”, potrivit localnicilor:

A apărut doar după cutremur. Este extrem de ciudată, aș fi tentat să cred că e spumă folosită de pompieri, însă nu am văzut nicio mașină de intervenție, iar aceasta se întinde în tot orașul”, a declarat Kazuki Nabeta.

japonia6

japonia2

Unii locuitori speculează faptul că în urma cutremurului o conducă subterană de apă s-ar fi spart, însă autoritățile nu au confirmat acest lucru nici până în prezent. Pe de altă parte adepții teoriei conspirației susțin că spuma misterioasă ar face parte dintr-un test demarat de autorități în urma cutremurului. Dezastrul a lăsat 410.000 de mii de gospodării fără acces la apă și alte 200.000 fără curent electric, forțând zeci de mii de oameni să se deplaseze pentru hrană și apă la centrele de ajutor de urgență constituite după cutremur.

japonia

sursa: dailymail.co.uk

traducere și adaptare: Radu Ungureanu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on O spumă misterioasă a umplut străzile unui oraș din Japonia după cutremurul de la sfârșitul săptămânii trecute. FOTO și VIDEO

  1. O fi comestibila? :)))

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii