Noutăți

O româncă a călătorit în Valea Hunza, în “Tărâmul Nemuritorilor”. Cu ce informații a venit de la populația care trăiește până la 130 de ani?

Un loc vizitat acum multă vreme și de Henri Coandă, venit aici pentru a face experimente științifice de graniță, Valea Hunza sau Tărâmul Nemuritorilor, după cum mai este numită această zonă, este ca un fel de oază spirituală și de sănătate într-o lume bântuită de materialism și boală.

Aici speranța de viață țintește în mod obișnuit 110-120 de ani, la 80 de ani oamenii considerându-se încă în floarea vieții. Ce anume îi face pe acești oameni să trăiască atât de mult? Ce proprietăți speciale are acest spațiu, încât boala nu își găsește loc aici? Ce anume mănâncă și care este viața lor?

hunza-3

După o călătorie făcută în Valea Hunza, cunoscuta exploratoare româncă Uca Marinescu a venit să ne împărtășească această experiență, cu detalii fascinante, în emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii, difuzată la Nașul Tv.

În Pakistan, o comunitate de 5-6 milioane de oameni, cu o structură genetică diferită de a celorlalți locuitori ai acestei țări, trăiesc într-un fel de lume paralelă, într-un fel de “Tărâm al Nemuritorilor”.

hunza-4

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on O româncă a călătorit în Valea Hunza, în “Tărâmul Nemuritorilor”. Cu ce informații a venit de la populația care trăiește până la 130 de ani?

  1. Foarte interesant ceea ce prezintă doamna Marinescu, dar foarte scurtă emisiunea! Nu se poate prelungi formatul ei? Aceste informații trebuie prezentate mai în detaliu!

  2. Articole pe care le citesti cu placere;articole cu altfel de informatii; articole care te fac sa cauti mai mult, sa afli mai mult despre lumea care te inconjoara.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii