Noutăți

O nouă nebunie în SUA – BĂRBAȚII din armată care se simt… FEMEI, vor putea merge la toaletele, dușurile și vestiarele femeilor!!!

Stiripentruviata.ro: Un nou regulament al Armatei SUA introdus de fostul președinte Obama va obliga femeile să accepte în toaletele, dușurile, vestiarele și dormitoarele lor bărbații care, deși nu și-au făcut operație de schimbare de sex, simt că se identifică cu genul feminin.

Secretarul pentru Apărare James Mattis a amânat introducerea acestui regulament cu șase luni, dar conservatorii cer eliminarea acestuia cu totul.

Vicky Hartzler (de la Partidul Republican), reprezentanta statului Missouri în Congresul SUA, care prezidează Comisia de Supraveghere și Inspecție pentru Armată a Camerei Reprezentanților SUA, consideră regulamentul „prost conceput” și ” incorect”, mai ales că, prin reforma sănătății a fostului președinte Obama, serviciile de operație de schimbare de sex sunt incluse în asigurarea medicală oferită militarilor: „Recrutarea de persoane transgender sau permisiunea acordată militarilor care deja sunt în armată să-și facă tranziția la alt sex îi obligă pe plătitorii de taxe să suporte din buzunarul lor costuri foarte marit pentru operație, tratamente hormonale pe viață și alte operații adiționale”.

Reprezentanta republicană a estimat că, în următorii 10 ani, numai costurile pentru operațiile de schimbare de sex pot ajunge la 1,35 miliarde de dolari pentru armată – bani cu care armata ar putea cumpăra 13 bombardiere F-35.

Publicația The Federalist, care a lansat dezvăluirile despre acest nou regulament, a scris: „Noul regulament acordă prioritate sentimentelor subiective în detrimentul pregătirii de luptă și inversează ordinea militară prin plasarea nevoilor individuale deasupra bunăstării unității de luptă”.

Sursa: Stiripentruviata.ro

NOTA NOASTRĂ: Aceasta este o discriminare brutală, pe față, a femeilor care se simt… femei! Pentru că femeile care se simt femei ar trebui să accepte în mijlocul lor, la dușuri, bărbați cu penisul la vedere, și să se comporte ca și cum ar fi niște… femei. Încă o dată se dovedește că neomarxiștii nu țin cont absolut deloc de ce vrea și simte majoritatea, că există o agendă agresivă pro LGBT, absolut discriminatorie la adresa majorității!!!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii