Noutăți

O lesbiană, preot creștin din Suedia, vrea să elimine crucea și alte simboluri din propria biserică pentru ca musulmanii să se simtă bine veniți!!!

Aberațiile societății occidentale întrec orice imaginație, ca și pretinsa toleranță, care nu este decât o expresie a retardului cultural care macină vestul Europei. Astfel, descoperim cu stupoare că o femeie preot din Stockholm, Eva Brunne (lesbiană declarată), vrea să elimine cucea și simbolurile creștine de pe biserica în care slujește (ea știe pe cine!) pentru ca imigranții musulmani să se simtă bineveniți. Vorba aia, se știe că mulți musulamni se simt jigniți de simbolurile creștine și, prin urmare, este un gest creștinesc să îi faci să se simtă bine, chiar și într-o biserică creștină.

Mai mult decât atât, aberația este dusă și mai departe, marea preoteasă lesbiano-creștină declarând că intenționează să semnaleze pe pereții bisericii din interior chiar și direcția în care se află Mecca, probabil pentru ca bunii musulmani să nu își piardă orientarea în spațiu și să scape vreo înjurătură în lăcașul sfânt.

Ce spuneți de asta? După părearea mea, o țară în care se poate petrece așa ceva nu este liberă, ci foarte bolnavă! Atât de bolnavă încât nu o să mai aibă mult de trăit, indiferent de nivelul material de trai cu care se laudă…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on O lesbiană, preot creștin din Suedia, vrea să elimine crucea și alte simboluri din propria biserică pentru ca musulmanii să se simtă bine veniți!!!

 1. Mai degraba sa se simta ea bine, ca dracul din nebunii astia nu suporta Crucea Domnului..

 2. De unde stim? poate in primul rand ea nu se simte bine in prezenta simbolurilor crestine.
  … si care ar pute afi urmatorul pas in directia acomodarii musulmanilor cu credintele crestinesti? sa ne punem burka pe cap sau turbane (salvarii observ ca deja au intrat in moda…) si sa ne reorganizam programul biblic in 5 sedinte scurte de rugaciune pe directia Mecca, deja sugerata?

 3. Stoian Adrian // 14 august 2016 at 6:07 // Răspunde

  Da cu siguranță se duc la vale, cad liber tarile nordice indiferent de starea lor prosperă.Tari foarte bolnave!

 4. Scuzati-ma, dar baba lesbiana nu e crestina, e doar CRETINA!

 5. Inseamna ca biserica dansei este periculos de pustie, altfel nu ar leza sentimentele credinciosilor fideli. Dar poate ca nu are pe cine leza…

 6. Distinsa lesbiana simbolul unei societati evoluate dar putrede pe dinauntru..

 7. Suedezii sunt ciudati.Cineva care a stat mult timp intr-un orasel zicea ca ei nu au perdele la case,si marea majoritare umbla dezbracati prin casa.La piscina sunt toti dezbracati,femei,copii,batrani,tineri.El,cel care imi povestea,fiind roman,a avut o mare jena sa se dezbrace total,dar pana la urma a facut-o dar s-a simtit tare naspa.Sunt tare imorali sexual,desi ei cred ca au ajuns la o faza evoluata a intelepciunii.

 8. Mucanu Aurel // 20 august 2016 at 12:28 // Răspunde

  Daca Suedia se musulmanizeaza inseamna ca la ei crestinismul este fara valoare. Si islamul tot de Dumnezeu a fost dat pe pamant pentru ca tot ceea ce este pe pamant de la Dumnezeu vine. Dumnezeu iti da religie, nu ti-o baga si in suflet. Daca nu au intrat valorile crestine in sufletul suedezilor, inseamna ca asta este, inseamna ca valorile islamice sunt mai trainice si se adapteaza omului (creat de Dumnezeu, nu de diavol).
  Aceeasi explicatie este si din punct de vedere al ateilor sau a interpretarii materialist-dialectice. In confruntarea dintre specii, in confruntarea dintre oameni, in confruntarea dintre ideologii sau credinte, va domina cel cu valori mai puternice si mai viabile. Este o lege a naturii(natura pe care chiar Dumnezeu a creat-o).
  D-aia miscarile naziste, fasciste, legionare au pierit, pentru ca valorile lor morale n-au fost mai presus de alte valori.

 9. poate a spus scest lucru doar sa vada reactia oamenilor…oricum e bolnava lesbiana

 10. cu siguranta esti.u autor amuzant…:))..mai ales cu orientarea.in spatiu a musulmanilor urmata de injuratura:))tare amuzant

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii