AIM radionica curs online

Noutăți

O istorie a trădărilor Occidentului față de România…

Una dintre teoriile care intoxică mințile multor români este cea care spune că românii au trădat în istorie cu orice ocazie, că, în consecință, ne-am făcut o imagine de popor pe care nu se poate conta. Din ignoranță sau cu bună știință, promotorii acestei teorii au scos din ecuație șirul lung de trădări occidentale față de România – din Evul Mediu, până în prezent…

Astfel, românii au fost trădați de Occident atât pe vremea lui Vlad Țepeș și a lui Mihai Viteazul, cât și pe vremea Primului și a celui de Al Doilea Război Mondial. Să nu mai vorbim de ultimii ani, când occidentul a devenit principalul agresor economic al Româniai, cel care ne-a pus pe butuci, pentru a ne lua toate resursele și a ne transforma într-o simplă piață de desfacere.

În acest context, un scurt istoric al trădărilor Occidentului față de România este mai mult decât bine venit, pentru a le deschide ochii celor care sunt orbi sau pentru a le da jos ochelarii de cal celor care nu se uită decât într-o singură direcție.

Vă invit, așadar, să vizionați acest episod al emisiunii ADEVĂRURI TULBURĂTOARE, difuzat pe Nașul Tv: O istorie a trădărilor Occidentului față de România…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Emisiunea Adevăruri Tulburătoare poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare vineri, de la ora 20:00 și, în reluare, duminica, de la ora 11:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/user/roxindaniel/videos

VIZIONEAZĂ Teaser-ul filmului artistic ZALMOXIS:


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on O istorie a trădărilor Occidentului față de România…

 1. Romanii au salvat occidentul // 15 octombrie 2016 at 10:45 // Răspunde

  Romanii au salvat occidentul

  Daca n-am fi existat noii occidentul n-ar fi fost protejat …

  Si acum Scutul de la Deveselul protejeaza Occidentul iar noi riscam sa primim rachete nucleare si vai de noi ce va fi !

  Mereu noi am fost cu ponoasele iar Occidentul cu foloasele!

 2. ” mi-e dor de PATRIA MEA ” . Voua nu ?

 3. GEORGE VORVOREANU // 16 octombrie 2016 at 20:39 // Răspunde

  NIMENI NU-MI VA DA POSIBILITATEA TINERII UNOR PRELEGERI LEGATE DE ACEST SUBIECT !!! U.S.A. NU ESTE IN NICIUN FEL INTERESATA DE BOGATIILE TARII. ESTE O AIUREALA SA COMPARI CELE DOUA TARI IN EVALUAREA BOGATIEI !!! NU! SE REPETA ROLUL JUCAT DE ROMANIA- DAT CU AMBELE MAINI – DE FORTE MULT MAI PUTERNICE DECAT ACEASTA TARA .. INCEPAND CU RAZBOAIELE TRAIAN-DECEBAL SI FINALIZAND CU USA -URSUL” ! NAVALIRILE BARBARE SI TOT RESTUL CE CUPRINDE CONTINUTUL ROMANULUI” ISTORIA ROMANIEI ” ESTE VIATA NOASTRA !!

 4. Gabriel Marinescu // 18 octombrie 2016 at 22:11 // Răspunde

  Afirmatii fara acoperire!Propaganda KGB…Daca nu ar fi fost Occidentul si mai ales masoneria nu ar fi existat Romania nici ca stat,nici ca nume!Aceste teritorii inainte de Unire erau niste”principate”in care majoritatea domnitorilor erau pusi de catre cele 3 imperii cu care se invecinau in scopul pragmatic de”zona gri controlata”de imperiul respectiv!In Tara Romaneasca(Valahia)mai ales erau pusi celebri de acum fanarioti care-si cumparau privilegiul regal de la Poarta Otomana.Cand masonii au avut posibilitatea sa uneasca aceste principate au facut cea mai mare piesa de teatru a vremii cand un domnitor a “fost ales”in doua dintre acestea(Moldova si Valahia)deschizand drumul catre “mica Unire”.Toate acestea doar in scopul obtinerii si controlarii acestei “zone gri” caci nimeni nu-ti da nimic degeaba!Desigur ca nu mai era nevoie sa existe robi in aceste teritorii,TOTI au fost si acest lucru este mai actual ca niciodata,nu-i nevoie de lanturi sau gratii daca intreaga tara este ca si o puscarie!Diferenta in momentul de fata pe piata europeana a muncii a facut-o necesarul ridicat de mana de lucru in Vest si lipsa lor la capitolul resurse umane,dar acest aspect nu va dura mult,in Romania actuala nemaiexistand aceleasi capacitati de calificare profesionala de pana acum.Nu mai dati vina pe Occident daca habar nu aveti de istorie si nu le mai puneti in carca pacate pe care nu le au,asa de repede ati uitat jaful sistematizat al rusilor?Voi stiti ca dupa 1990 rusii exploateaza nestingheriti aurul de la Baia Mare fara ca vreun ONG sau partid politic sa o comenteze in vreun fel desi toti sunt foarte sensibili la orice intentie occidentala de exploatare de orice natura?

  • Occidentul nu trateaza Romania la nivel de egalitate! // 19 octombrie 2016 at 20:21 // Răspunde

   Atit timp cit Occidentul nu trateaza Romania la nivel de egalitate nu putem fi ingaduitori!

   Daca Occidentul nu-i tradau pe Vlad Tepes si Mihai Viteazu n-ar fi existat Poarta Otomana.

   Occidentul este responsabil de asasinarea miseleasca a lui Mihai Viteazu!

   Masonaria l-a tradat pe Alexandru Cuza si ne-a adus un venitic la conducerea statului.

   Si acum platim bir ex-regelui care-i bastard (tatal lui era un ofiter gingait din garda regala greaca). De ce nu face analiza ADN-ului sa demonstreze ca-i intr-adevar fiul al lui Carol al 2-lea?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii