Noutăți

O istorie a fenomenului OZN în România. Informații inedite…

 •  
 •  
 •  

Trăim într-un univers uriaș și, pe drept cuvânt, ar fi o la fel de mare risipă de materie și energie dacă viața nu ar exista decât pe Terra. Galaxia noastră are aproximativ 150-200 de miliarde de stele și sisteme solare iar Universul cunoscut conține, la rândul său, peste 100 de miliarde de galaxii. Și nu știm dacă ceea ce putem noi vedea cu ajutorul telescoapelor nu este, totuși, decât o mică frântură dintr-un Univers material nesfârșit… În aceste condiții, a pretinde că sigur nu mai există viață inteligentă undeva în spațiu nu este decât o aroganță prostească și nimic mai mult.

Pornind de aici, este foarte interesant să descoperim că România are o istorie a Obiectelor Zburătoare Neidentificate deosebit de bogată, cu mărturii serioase aduse de armată, de aviatori și alte persoane credibile. Împreună cu un specialist al fenomenului, prof. dr. Dan Farcaș, matematician, informatician, membru în Academia de Științe Medicale și președinte al ASFAN – Organizația care se ocupă cu studiul acestor fenomene – vă propun o emisiune cu adevărat incitantă în care vom discuta despre o istorie a fenomenului OZN în România și despre posibilitatea existenței unor Civilizații Extraterestre. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/
P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.
Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on O istorie a fenomenului OZN în România. Informații inedite…

 1. Ah, Daniel…
  Revin cu aceeasi intrebare personala: cum le impaci tu pe astea in capul tau, religie-ortodoxism si posibilitatea exprimata in acest articol si emisiune?

  Din nou, draga moderatorule, e retoric, nu posta comentariul.

 2. …Si totusi , nu suntem singuri.Sunt o persoana ,destul de matura ,care a vazut ,a trait ,a simtit ,atat de multe ”lucruri”,ca sa spun …asa de neinteles ,pentru noi muritorii ,incat imi e teama sa le dezvalui.Pentru mine ,asemenea articole ,sunt ceva obisnuit ,pentru ca experienta intalnirii cu acest fenomen(anul 2000)a lasat o amprenta vie ,asupra mea si a intregii mele familii.De altfel o familie numeroasa ,mama ,tata,si inca trei frati.Cel mai mic avea la vremea respectiva 12 ani.El a fost cel mai afectat dintre noi.Timp de 4 ani nu a mai iesit din casa dupa lasarea serii.Nici acum nu e pe deplin vindecat(psihic vorbind) ,are mentalitate de copil ,nu se poate ,efectiv ,maturiza.Eu am trait acea”vizita”,abia la miezul noptii(venisem de la servici la ora 01:30am,iar totul s-a petrecut la ora 02:30am)caci am auzit-o pe mama tipand(femeie la 54 de ani atunci)la tatal meu:”Mitica!!!vino sa vezi…(tipand intr-una)sculati-va sa vedeti!!!la geamurile casei batranesti se vedea lumina ca de zi in toiul noptii si atunci o aud si mai tare strigand(caci privea cu disperare crezand ca au sa intre peste noi in casa):uitate!!!sunt doua siluete negre subtiri ce dau roata casei!!!(mentionez ca mama mea ,a lucrat in sistem ,la Departamentul pentru delicventa juvenila ,si niciodata …dar niciodata n-am vazut sa o sperie ceva sau cineva)Acea lumina avea culoarea unui fascicol alb-albasrui ,nu se auzeau zgomote ,doar lumina …de parca era in toiul zilei.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii