Noutăți

O invenție Românească poate salva Planeta!

În luna ianuarie 2020, inginerul Iuliean Hornet a brevetat o invenție excepțională, de interes mondial: O instalație unică de piroliză care este capabilă să ecologizeze întreaga planetă, oferind energie și produse reutilizabile în valoare de mii de miliarde de dolari, la scară globală. (La sfârșitul articolului puteți urmări o emisiune de 25 de minute realizată cu inventatorul Iuliean Hornet)

Imaginați-vă că, folosind această instalație, orice tip de deșeuri organice, adică: deșeuri menajere, nămol de la stațiile de epurare, gunoi de grajd, buruieni, paie, chiar și plasticuri și cauciucuri, pot fi DESCOMPUSE cu POLUARE ZERO în GAZ (care se poate folosi la turbinele de gaz), ULEI DE PIROLIZĂ (util în industria chimică, de transporturi și cea farmaceutică) și CĂRBUNE ECOLOGIC (cel mai bun fertilizator al solului, un produs capabil să ecologizeze solul și să prevină deșertificarea lui).

Ca să înțelegeți și mai bine ce poate să facă această instalație de piroliză brevetată de inginerul Iuliean Hornet, manager al companiei ECO-HORNET, și care este eficiența sa economică, dincolo de procesul de ecologizare, să luăm un exemplu concret: O TONĂ DE DEȘEURI MENAJERE introdus în piroliză.

Procesul de descompunere a unei tone de gunoi menajer se face prin energia produsă chiar de gunoiul menajer. Astfel, după trecerea prin instalația de piroliză, rezultă:
– 300 de litri de ulei de piroliză;
– 400 de kg de cărbune ecologic;
– 25-30% gaz.

Asta înseamnă că se pierd 100 de kg dintr-o mie, prin descompunere endotermă CU POLUARE ZERO, și rezultă 700 de kg de produse reutilizabile + 25-30% din gunoi transformat în gaz.

Valoarea produselor rezultate este de aproximativ 300 de euro. Așadar, se ia o tonă de gunoi menajer (În mod obișnuit deținătorul gunoiului plătește, pentru a scăpa de el, între 40 și 70 de euro/tonă), care nu costă nimic sau pentru care mai primești și bani, produci un beneficiu de 300 de euro și ecologizezi zona! Ce spuneți de asta?

Iar în condițiile în care în România, de exemplu, se produc 6 milioane de tone de gunoi menajer pe an, un calcul simplu ne arată că, folosind un lanț de astfel de instalații de piroliză, se obțin beneficii de 1.800.000.000 de euro/an și se ecologizează, în același timp, toată țara.

Dacă luăm în calcul toate deșeurile care pot fi reciclate (plasticuri, gunoi de grajd, buruieni, paie…), descompunerea lor prin intermediul instalațiilor de piroliză ar aduce beneficii anuale mult mai mari, poate de peste 10 miliarde de dolari/an. Cam cât ar fi necesar ca România să nu mai împrumute bani, ba chiar să înceapă să își plătească datoria externă!

Ce ar însemna folosirea unei rețele de instalații de piroliză la nivel global, din punct de vedere al beneficiilor? Încercați dumneavoastră să calculați!

Detaliile remarcabile ale acestei instalații de piroliză sunt mai multe, dar voi sublinia două:
– Este singura instalație de piroliză DIN LUME care poate descompune toate tipurile de deșeuri organice. Celelalte instalații similare sunt dedicate: doar pentru plasticuri, doar pentru gunoi menajer, doar pentru paie…
– Este singura instalație de piroliză care poate funcționa NON-STOP, 24 de ore din 24, ani de zile, fără oprire.

Dar, pentru mai multe informații inedite despre invenție și performanțele sale, vă invit să vizionați mai jos emisiunea în care l-am avut invitat pe inginerul și inventatorul Iuliean Hornet, o personalitate premiată și apreciată de forurile științifice și de afaceri internaționale.

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on O invenție Românească poate salva Planeta!

  1. Aceasta invenție va avea soarta celor ale lui Mircea Tudor. De ele vor beneficia ‘aleșii’.
    Stăpânii planetei nu au nici un interes să ne facă viața mai curată și cu atât mai puțin ai noștri politruci de paie.
    Interesul lor este să ne țină sub control, obedienți, îngrămădiți în orașe din ce în ce mai mari și mai insalubre și să ne jupoaie prin tot felul de taxe.
    Mișcarea ecologică pentru ‘salvarea planetei’ este o mină de aur pentru ei.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii