Noutăți

O furtună de nisip neobișnuit de puternică s-a abătut peste Orientul Mijlociu. Foto și Video

O furtună de nisip care a cuprins o parte din Orientul Mijlociu în aceste zile și în urma căreia cel puțin opt persoane, inclusiv doi copii, au murit, iar alți câteva mii de oameni au avut de suferit de pe urma problemelor respiratorii, a fost considerată de către autoritățile din regiune ca fiind de o intensitate nemaivăzută.

furtuna4 furtuna3

Se întâmplă, de două ori sau chiar de trei ori pe an ca în Liban, în timpul primăverii, în martie și aprilie, să existe astfel de furtuni de nisip, însă este neobișnuit ca astăzi să avem un astfel de fenomen de o asemenea intensitate.”, a declarat Mouin Hamzeh, secretar general al Consiliului guvernamental Național pentru Cercetare Științifică din Liban, citat de Daily Mail.

Și în Siria, oamenii susțin că nu reușesc să înțeleagă cum de au avut parte de o asemnea furtună în acest sezon. Dr. Mansour, unul dintre medicii spitalului de stat din Damasc, care a asistat la operațiunile de salvare a celor ce au avut de suferit a declarat: „Este de necrezut . Este foarte cald, temperaturile sunt mari și nu a bătut vântul deloc. Este ceva dincolo de puterea mea de înțelegere.”

furtuna2

Imagine satelit

Potrivit autoritătilor israeliene, marţi s-a înregistrat cea mai ridicată concentraţie de particule de praf în aer. Cel mai probabil praful va începe să se risipească la sfârșitul săptămânii, însă va dura o perioadă până când situația va reveni la normal.

sursa:dailymail.co.uk


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on O furtună de nisip neobișnuit de puternică s-a abătut peste Orientul Mijlociu. Foto și Video

  1. A putut fi implicat HAARP …

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii