Noutăți

O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că a refuzat să își vaccineze băiețelul

  •  
  •  
  •  

Digi24.ro: O americancă din Michigan a fost condamnată la șapte zile de închisoare, după ce a încălcat un ordin judecătoresc de a-și vaccina fiul, relatează BBC News. Rebecca Bredow nu a permis ca băiețelul ei de 9 ani să fie vaccinat, deși inițial fusese de acord.

Femeia agrease, în urma unei discuții cu tatăl copilui, să îi facă vaccinul copilului, însă ulterior s-a răzgândit. Fostul ei soț a primit acum custodia temporară a băiețelului, în timp ce instanța a acuzat-o pe americancă de sfidare a curții și a condamnat-o la șapte zile de închisoare.

Bredow, mamă a doi copii, a declarat că ea și soțul ei au decis, atunci când s-a născut băiețelul lor, să amâne vaccinarea cât mai mult timp, lucru permis de legea din Michigan.

Cuplul s-a separat în 2008, iar tatăl a insistat ca băiatul să fie imunizat. Deși el nu deține custodia copilului, instanța a decis că tatăl trebuie să aibă un cuvât de spus atunci când vine vorba despre vaccinarea micuțului.

„Sunt o mamă care a făcut o alegere informată. Prefer să stau în spatele gratiilor pentru ceea ce cred, decât să cedez pentru un lucru în care nu cred”, a declarat femeia la auzul sentinței.

Sursa: Digi24.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii