Noutăți

O CAPODOPERĂ SATIRICĂ – Cel mai nebun, haios, trăznit și ingenios clip. Ce au făcut mexicanii ca reacție la amenințarea zidului lui TRUMP? Trebuie să vezi!

 •  
 •  
 •  

Se spune că cele mai reușite bancuri erau pe vremea lui Ceaușescu, născute din frustrarea generală care te făcea să îți dorești să râzi… de necaz. Ei bine, mexicanii, amenințați în campania electorală de către Trump cu ridicarea unui zid la granița cu Mexicul, pentru a opri imigrația ilegală, au creat dintr-o frustrare asemănătoare o capodoperă satirică – un clip video realizat magistral. Merită văzut, indiferent de opțiunile pro sau anti-Trump!

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on O CAPODOPERĂ SATIRICĂ – Cel mai nebun, haios, trăznit și ingenios clip. Ce au făcut mexicanii ca reacție la amenințarea zidului lui TRUMP? Trebuie să vezi!

 1. Cateva realitati.
  Daca vrei sa emigrezi in Mexic si stai ilegal esti expulzat legal si repede.
  Daca vrei sa emigrezi in SUA prin Mexic si nu esti mexican, ai f multe sanse sa fi sechestrat de benzile de mexicani si sa se ceara (daca ai sansa sa ai cunostinte in SUA), recompensa , sau sa dispari.
  Daca esti cetatean american nu poti conduce fara drive licence si asigurare. Daca faci accident platesti, dar daca ai ghinionul sa fi accidentat de un ilegal tot tu platesti. Asta in orasele sanctuar , conduse de democrati.

  Daca esti european ai nevoie de bilet de avion , de viza , de cazier etc.
  Daca esti cetatean american, sau rezident si te casatoresti, si vrei sa iti aduci sotia, sau vrei sa iti aduci parintii poti sa astepti in linie si cu anii .
  E corect atunci ca tu sa respectii legea si altii sa o incalce numai ca P Democrat vrea voturi?

  Nu e incredibil ca imigrantii ilegali in special din Mexic sa demonstreze in LA pentru doleantele lor, cu steagul mexican si sa dea in judecata politia ca ia bruscat , ei blocand arterele de circulatie si facand dezordine?
  Daca se intampla in Mexic infundau puscariile.

  PS. in ultima zi de campanie Obama, cel Nobelul Pt Pace , dar nici o zi de pace in 8 ani a chemat la vot ilegalii ca nu vor pati nimic.

  http://defund.com/obama-encourages-illegals-vote-cavuto-explodes/

 2. Intr-adevar au imaginatie si talent chiar slugile MAFIEI jhidano-sionista-masonica-satanista care sunt disperati ca a iesit Trump presedinte.

 3. M.A.M.O.N. - Latinos VS. Donald Trump short film cortometraje // 22 noiembrie 2016 at 15:02 // Răspunde

  nu a mai putut viziona video-ul, nu mai exista, dar am

  gasit

  M.A.M.O.N. – Latinos VS. Donald Trump short film cortometraje
  https://www.youtube.com/watch?v=Q__bSi5rBlw

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii