Noutăți

O adolescentă s-a sinucis pentru că nu a mai suportat problemele de sănătate create de VACCINUL GARDASIL!!!

  •  
  •  
  •  

Echipa VAXXED. a  intervievat recent o mamă care relatează cum fiica ei și-a luat propria viață după ce a suferit din cauza vaccinului Gardasil timp de mai mulți ani.

Un doctor din confesiunea lor le-a recomandat vaccinul împotriva HPV. După ce i-a fost administrat cel de-al doilea vaccin Gardasil la vârsta de 15 ani, a devenit foarte letargică și abia putea să iasă din pat, suferind de dureri de cap oribile. Trebuia să stea la pat zile întregi.

Înainte de vaccin, ea a fost sănătoasă și activă, și rareori a ratat o zi de școală.

Familia a trebuit să angajeze un profesor pentru a-i preda cursurile din cel de-al doilea an de liceu, din moment ce nu putea să iasă din casă.

După ce a început o dietă foarte strictă, recomandată de un practician alternativ în domeniul sănătății, familia avea speranță că ar putea să se recupereze.

Dar ea a fost doborâtă de o depresie. Și s-a aflat din jurnalele ei, după moartea sa, că auzea constant un sunet agasant în capul ei. A încercat fără succes un medicament antidepresiv de pe piață.

Sursa: Ortodox.info

Mai jos puteți viziona filmul documentar VAXXED, cu dezvăluiri teribile despre vaccinuri. Ascultați aici întregul interviu tragic despre fata care s-a sinucis:

 

Vizionează mai jos filmul documentar VAXXED, cu dezvăluiri teribile despre vaccinuri:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on O adolescentă s-a sinucis pentru că nu a mai suportat problemele de sănătate create de VACCINUL GARDASIL!!!

  1. Multumim!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii