Noutăți

Șeful Administraţiei Prezidenţiale Ruse: „Am inventat un dispozitiv care poate studia conştiinţa colectivă a umanităţii”

 •  
 •  
 •  

Chiar dacă oficial războiul psihotronic și experimentele de la granițele științei care se fac în cadrul armatelor marilor puteri, și nu numai, par să nu existe, inducându-se ideea că sunt rodul teoriilor conspirațiilor, în realitate marea bătălie din acești ani se duce în direcția controlului psihic al maselor prin tehnologii extrem de avansate.

În acest context, declarația noului șef al administrației prezidențiale ruse, potrivit căruia rușii au inventat un dispozitiv care poate studia conștiința umanității, poate să pară hazardată sau nebunească doar pentru ignoranți, pentru cei care au rămas blocați în fizica mecanicistă și nu concep nimic în afara granițelor ei.

Potrivit Adevarul.ro, “Săptămâna trecută, liderul de la Kremlin l-a schimbat pe şeful Administraţiei Prezidenţiale, fostul KGB-ist Serge Ivanon, cu mai tânărul şi puţin cunoscutul Anton Vaino. Acesta are în spate o cariera academică cel puţin ciudată – printre temele abordate fiind „modelarea relaţiei spaţiu-timp” sau utilizarea principiilor din sambo (o artă marţială inventată în timpul Uniunii Sovietice) pentru obţinerea victoriilor militare şi economice pe plan geostrategic.

În cel mai ciudat articol al său, numit Capitalizarea viitorului, publicat în anul 2012, Vaino spune că rușii au inventat și patentat un aparat revoluționar, numit NOOSCOP care poate scana tot ce se întâmplă în cadrul relației spațiu-timp, „de la carduri bancare la senzori microelectromecanici fără fir”, incluzând „conştiinţa colectivă a umanităţii” printr-o „reţea de scanere spaţiale” setate pentru a urmări noosfera. Conform Adevarul.ro, BBC Rusia l-a întrebat pe Viktor Sarayev, co-autor al articolului, despre existenţa dispozitivului şi răspunsul a fost unul cel puţin criptic:   „(Isaac) Newton a inventat telescopul, (Antonie van) Leeuwenhoek a inventat microscopul, iar noi am inventat nooscopul – un dispozitiv al Internetului material care scanează tranzacţii între oameni, lucruri şi bani” a declarat Sarayev, care nu a dorit să ofere alte detalii.

Chiar dacă afirmațiile noului șef al administrației prezidențiale ruse sunt contestate de unii, pretinzând că sunt elucubrații, rămâne oricum un mare semn de întrebare: până unde au ajuns departamentele secrete din armatele Rusiei, ale SUA sau ale altor mari puteri în cercetarea psihotronicii, în studierea psihologiei și fiziologiei umane și cât de periculoase pot să fie astfel de dscoperiri și tehnologii pentru libertatea oamenilor?!?

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Vizionați mai jos o emisiune despre Războiul Psihotronic, pe care am realizat-o cu generalul (rez.) Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Șeful Administraţiei Prezidenţiale Ruse: „Am inventat un dispozitiv care poate studia conştiinţa colectivă a umanităţii”

 1. Si eu credeam ca stiinta a ajuns departe ,asta pana ieri.Am dorit sa schimb fontul si culoarea background-ului din aplicatia nativa a IOS (Apple) numita Notes.Am crezut ca este undeva prin setari si imediat se rezolva.Apoi gluma s-a ingrosat.Cautari pe net in engleza pe multe forumuri.Nu exista asa ceva.Am decis sa apelez la o aplicatie rivala,foarte cunoscuta si titrata,numita Evernotes.La fel.Nu se pot schimba fonturile si nici background-ul.Am analizat mai indeaproape aplicatia Notes a Apple si am ajuns la concluzia ca asa cum este construita ,pe acelasi schelet cu sistemul de operare….nu permite lucrurile acestea.

  Asa si cu banuielile ca au ajuns departe cu stiinta,dar nu o scot din laboratoare.Majoritatea pastilelor de prin farmacii te omoara cu zile,ca sa nu mai zic ca brevetele lor sunt vechi de 40-50 de ani.Daca puteau mai mult se vedea.
  Totul este ambiguu,vag si neconcludent.
  Mai zilele trecute citeam aici despre francezul care mai avea creier in cap doar cat o minge de tenis.Cercetatorii au primit o palma dupa gat si nu-si mai pot reveni.Omul traieste binemersi ,este normal si toate studiile lor pe zone ale creierului,parafate prin Nobel s-au dus pe apa sambetei.
  Cetatenii Terei din anul 2150 o sa ne pomeneasca in istoria lor ca pe niste oameni foarte inapoiati cu pretentii de genii.Asta daca vom mai exista ca specie.

 2. Este foarte posibil .

 3. Patru Marin // 15 mai 2018 at 8:36 // Răspunde

  Romani,detin de mult acest apart…este alcatuit dintr-un litru de votca si o sapca cu care sant manevrate constintele sclavilor cand merg sa voteze,HOTII SI TRADATORII..

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii