Noutăți

Noul TUN RADIOELECTRONIC al rușilor amenință de la mii de km distanță. Ce poate face?

 •  
 •  
 •  

O nouă armă radioelectronică, unică în lume, după cum o prezintă rușii de la Ria Novosti, a fost testată cu succes.

Conform Adevărul.ro, <<principala caracteristică a noii arme rezidă în capacitatea acesteia de a neutraliza tehnica inamicului fără a recurge la mijloace tradiţionale de distrugere. Mai exact, arma îşi atinge scopul folosing energia. „Este vorba de o acţiune fizică indirectă asupra aparaturii de bord a avioanelor, a dronelor. Totodată, arma neutralizează armamentul de mare precizie“, a explicat reprezentantul oficial al „ArmHitech-2016>>

Așa cum am prezentat în câteva emisiuni (pe care le puteți viziona mai jos), nivelul tehnologic la care s-a ajuns astăzi este foarte aproape de filmele SF. Să ne amintim doar de Tesla și celebra lui Rază a Morții, o armă supremă la care lucra și care spera că va aduce pacea pe pământ prin forța sa intimidantă, o armă ale cărei documentații au fost confiscate de FBI. Iar acest lucru se petrecea acum peste 80 de ani. De atunci, psihotronica, parapsihologia și tehnologiile de graniță au avansat foarte mult, cele mai multe rezultate ale acestor cercetări fiind ținute secrete.

Și iată că în acest context, rușii anunță că pot scoate din funcțiune, pe o rază de sute sau mii de kilometri, tehnica de luptă a adversarului, fără să arunce măcar o bombă asupra acesteia, fără să lanseze o rachetă sau să tragă măcar un glonț… Cum vor răspunde americanii la această provocare?

Daniel Roxin

RĂZBOIUL PSIHOTRONIC ȘI CONTROLUL MINȚII

DESPRE NIKOLA TESLA ȘI RAZA MORȚII


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Noul TUN RADIOELECTRONIC al rușilor amenință de la mii de km distanță. Ce poate face?

 1. Lumina polarizata?Mda!Oricum mergi spotul se formeaza in dreptul tau(oscilanta),sau periodic deasupra ta(rotativa).Si stai si te miri:,,de cind au devenit astia asa de cuminti,educati si destepti?”Mai exact se misca ca oile:))

 2. ziarul moscovit “Pravda” anunta ca Rusia poseda “cea mai puternica arma electromagnetica realizata vreo­data” // 19 octombrie 2016 at 20:02 // Răspunde

  Cu ani in urma, ziarul moscovit “Pravda” anunta ca Rusia poseda “cea mai puternica arma electromagnetica realizata vreo­data”. Ghenadi Mesiiat, vicepresedinte al Academiei de Stiinta a Rusiei si director al Institutului de Fizica Lebedev, afirma atunci ca dispozitivul, desi de foarte mici dimensiuni, genereaza o putere de ordinul miliardelor de watti, datorita faptului ca lucreaza in impulsuri extrem de scurte. Iar Ministerul Apararii de la Varsovia a sustinut in repetate rinduri ca manevre cu arme electromagnetice “au avut loc in zona Smolensk”. – adica exact in vecinatatea locului unde a avut loc catastrofa. Astfel de arme electromagnetice pot “da peste cap” aparatura de bord a oricarui avion, care va afisa alte date decit cele reale. O eroare de distanta si de altitudine facuta de computerul de bord ar avea exact acest efect – desi, in mod normal, avioanele moderne pot ateriza perfect si in conditii de vizibilitate zero. Conform ziarului “The Moscow Times”, cu trei zile inainte de catastrofa, pe acelasi aeroport militar, avioanele premierului polonez Donald Tusk si cel al premierului rus Vladimir Putin aterizasera absolut fara nicio problema. Pentru ca “fusese instalata aparatura de control suplimentara”, care ulterior a fost inlaturata. Si tot “The Moscow Times” afirma ca premierii Donald Tusk si Vladimir Putin au de cistigat de pe urma disparitiei lui Lech Kaczynski, un personaj incomod pentru amindoi (motiv pentru care nici nu a fost invitat la comemorarea organizata de prim-ministrul rus). Motivul ar fi imensele zacaminte de gaz metan recent des­coperite in subsolul polonez, pe care “pragmaticul Tusk”, un adept al deschiderii spre Est, ar putea fi dispus (spre deosebire de presedintele Kaczynski) sa le concesioneze Gazpromului.

  http://www.national.ro/old/1271347248-kaczynski-ucis-cu-arme-neconven-ionale-12141.html/

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii