Noutăți

Noua nebunie a Canadei – poți să fii de gen NEUTRU în buletin; nici bărbat, nici femeie!!!

Premierul Canadei Justin Trudeau (în foto de sus) a declarat public faptul că are în vedere introducerea sexului neutru pe cărțile de identitate. Pentru a-și promova noua idee acesta a mers, duminca trecută, la marșul organizat de membrii comunității gay din Canada. Și tot recent, Ontario, provincie canadiană situată între Marile Lacuri și golful Hudson, a introdus simbolul “X”, gen neutru, pentru permisul de conducere. De asemenea politicienii canadieni au votat cu o majoritate covârșitoare un proiect de lege care prevede schimbarea textului imnului național al țării lor în așa fel încât să facă trimitere la genul neutru, nu la persoane de sex masculin sau feminin.

Proiectul de lege, adoptat de către membrii parlamentului canadian, a trecut cu 225 de voturi pentru, marea majoritate a aleșilor fiind de acord cu schimbarea formulării din imn: “dragoste adevărată patriotică, pentru toți fiii tăi” în ” iubire adevărată patriotică, pentru noi toți”.

Simbolul „X” este deja folosit în Australia, Noua Zeelandă și Nepal  pentru identificarea persoanelor care nu își declară o apartenență sexuală anume. Un caz petrecut în Statele Unite ale Americii a atras în această vara atenția presei internaționale. Aici, în data de 16 iunie, tânărul Jamie Shupe și-a câștigat în instanță dreptul prin care să nu aibă o identitate sexuală anume, autoritățile americane având interdicție, din punct de vedere administrativ, să îl numească de sex feminin sau masculin…

Jamie Shupe

Jamie Shupe

Traducerea și adaptarea: Radu Ungureanu

sursa: independent.co.uk/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Noua nebunie a Canadei – poți să fii de gen NEUTRU în buletin; nici bărbat, nici femeie!!!

  1. Nebunia lumii asa zis ,,civilizate” sfideaza tot mai mult normalitatea lasata de Creator.
    Dar vine o pedepsa care va corecta anormalitatea, aceasta se numeste -Islamul-

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii