Noutăți

Noua lege a vaccinării ne transformă într-o turmă de animale – Părinții care nu își vaccinează copiii vor avea dosar penal! Copiii nevaccinați nu vor fi primiți la școală!

Deși aleșii noștri nu au făcut nimic pentru a repune în funcțiune producția românească de vaccinuri, au tupeul uriaș de a încerca să transforme întreaga populație a României într-o turmă de animale care este obligată să facă ce vor ei. Dacă nu, dosar penal și marginalizarea copiiilor nevaccinați.

Pentru acești indivizi nu are nicio importanță că, adeseori, vaccinurile marilor companii farmaceutice străine au dus la autism sau alte probleme grave de sănătate. În loc să creeze condiții în spitale, în loc să le ofere medicilor condiții decente de muncă, ei au decis să încerce să introducă obligativitatea vaccinării, ca soluție pentru problemele celei mai bolnave populații din Europa: cea românească! Sinistru, de-a dreptul, pentru că acest lucru este împotriva libertăților individuale. Și desigur, așa cum ne-au obișnuit, în caz de ceva nu o să răspundă nimeni pentru moartea sau îmbolnăvirea copiilor în urma vaccinării. Adică în acest caz or să ne spună: Ne pare rău. Ghinion!

RealitateaTv: <<Proiectul de lege a vaccinării, postat marţi pe site-ul Ministerului Sănătăţii, conţine informaţii contradictorii: pe de o parte, legea este considerată una care nu prevede sancţiuni pentru părinţi, în expunerea de motive publicată pe site, pe de altă parte, proiectul de lege propune dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului celor care nu îşi vaccinează copiii până la vârsta de trei ani. Mai mult, copiii nevaccinaţi nu vor putea fi înscrişi la şcolile de stat, înscrierea făcându-se pe baza unei adeverinţe de vaccinare. 

Articolul 11, alineatele m) şi n) din proiectul de lege prevăd dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului celor care decid să nu îşi vaccineze copilul:

m) Sesizează serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială  şi  protecţia  copilului  privind  neglijarea medicală  și  încălcarea  drepturilor copilului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta  de 18  luni  și  nu  a  început  sau  a  întrerupt  schema  privind  vaccinurile obligatorii

n) Sesizează  instituțiile abilitate  privind  constatarea  infracțiunii  de   rele  tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei”. >>

În condițiile în care proiectul este în dezbatere publică până pe 20 mai și timp de 10 zile se pot depune amendamente, sperăm că reacțiile românilor vor fi suficient de consistente pentru a bloca aceste abuzuri!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

13 Comments on Noua lege a vaccinării ne transformă într-o turmă de animale – Părinții care nu își vaccinează copiii vor avea dosar penal! Copiii nevaccinați nu vor fi primiți la școală!

 1. La gradinita fiului meu, un copil nevaccinat a adus scarlatina, imprastiata de asemenea la alti 3 copii nevaccinati. S-a creat panica, scandal, anchete, acesti parinti iresponsabili ai pus in pericol sanatatea altor 100 copii.
  Acesti parinti s-au justificat ca au citit articole precum acesta dar nu au fost in stare sa gandeasca cu capul lor informatia indoctrinata de alti imbecili. Ne intoarcem inapoi cu 100 de ani.

  • Nea Ion, daca al tau e in cei 100, ce-ti mai bati capul.

  • Cred ca minti Ioane. Mai cauta sa afli ce s-a intamplat de fapt.
   Iar daca al tau e vaccinat de ce te-ai panicat, sau nu ai incredere in vaccin?

   Daca tot e obligatorie vaccinarea, atunci statul trebuie sa isi ia raspunderea si sa plateasca daca copilul pateste ceva si asta e pentru tot restul vietii acestuia.

  • E o minciuna. In Romania nu exista vaccin pentru scarlatina. Deci nimeni din clasa nu a fost vaccinat impotriva acestei boli.

  • Cati bani ai luat nene ca sa ne dezinformezi?! De unde vaccinul pentru scarlatina? Si termina cu ineptia rupta din manualele de ILOGICA predate azi de neomarxisti cum ca cei vaccinati sunt in pericol de imbolnavire! Pentru ce ti-ai mai vaccinat atunci copii daca nu are efect, de amorul artei, din slugarnicie fata de stapanii noii ordini sau degeaba?!? Ori recunosti prin asta, involuntar, ca vaccinul e un fas care nu protejeaza nimic ori n-ai nicio urma de logica. Pun pariu ca nici matale nu esti vacinat impotriva “minciuninei” si risti sa infestezi si pe altii… 🙂

 2. Eu am 1 baiat biologic nevaccinat si o fetita adoptata vaccinata. Fetita vaccinata a luat pojar de la gradinita-forma grava. Copilul nevaccinat nu a facut pojar si a stat in casa cu sora lui, au dormit in aceeasi camera. Povestea cu “copilul nevaccinat e un pericol pentru copilul vaccinat” este o poveste propagandistica. De ce copilul nevaccinat nu a facut pojar? De ce vaccinul nu a protejat-o pe cea vaccinata? Eu zic sa gandim cu capul, nu sa repetam sloganuri TV de tip Maruta.

  • Cititi despre imunitatea de turma si alte concepte… Vaccinarea nu asigura 100% protectia, cum la fel nu toti copii nevaccinati se imbolnavesc. Dar daca luam in context mai mare, statistic vaccinarea e utila.

   Articolele de genul asteia is de vina si pt epidemia curenta si ne-a facut de ras in toata europa.

 3. Cei care vor sa impună vaccinuri, scopul lor e sa aibă doritori pe banda rulanta și ei sa zică ca sunt elitiști prostiei.

 4. Astept legea cu nerabdare, Am motiv sa nu mai trimit copilul la scoala.

 5. Trăim într-o lume complet nebună…..! Toți acuma îs buni de gură înainte de a se informa cu privire la subiectul asupra căruia îşi dau cu părerea…..!
  Guvernele o să gândească pentru noi ši o să ne zică ce avem voie şi ce nu!!!

  De ce naiba luăm tot ce e mai rău de la alții…….vestici de obicei!

  -Putem învăța de la Finlandezi şi Francezi despre sistemul de învățământ…….!
  -Putem învăța de la Britanici cum să ai un sistem social ši de sănătate – SĂNĂTOS
  Putem învăța de la Italieni cum să fim buni angajați sau angajatori…!
  -Putem învăța de la Islanda cum să ai un sistem Bancar puternic…….pedepsind Bancherii care fură!!!!

  La naiba…..

 6. “…neglijarea medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părinți sau reprezentanți legali…”

  sau

  “…constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali…”

  Incredibil cu ce abilitate intorc astia lucrurile cu susul in jos!
  Carevasazica, ei iti apara tie copilul de tine insuti! Ca tu, parinte, esti tampit iar el, stat (mafiot), este parental, matern.
  Nu va aminteste de comunism, de tatucu Stalin?

 7. Uitati-va si voi sa vedeti ce zice Montanari despre vaccinuri . Care nu stiti Montanari conduce cel mai mare institut de cercetare din Europa si toate sunt date rezultate din testare a vaccinurilor nu vorbe . E in italiana dar poate mai înțelegeți
  https://youtu.be/rbb1IfPOQKk

 8. E din ce in ce mai limpede ca ai nostri conducatori, inclusiv SRI-ul, executa ordine primite de undeva din afara si fac jocurile unei puteri straine si ostile.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii