AIM radionica curs online

Noutăți

Noua ecranizare a poveștii „Frumoasa și Bestia” va include în scenariu un personaj HOMOSEXUAL, primul de acest fel din galeria personajelor Disney!

După cum se știe, „Frumoasa și Bestia” este un film de animație produs în urmă cu 26 de ani, care se bucură încă de un mare succes, în rândurile celor mici. Profitând de acest succes, se încearcă, acum, o nouă manevră, parte a unei lungi serii de acțiuni menite să conducă la o schimbare a concepțiilor și atitudinilor derivate din morala tradițională, în realizarea agendei LGBT. Le vom da cuvântul celor de la ActiveNews:

„După ce au invadat marele ecran în diferite filme, personajele homosexuale își fac loc acum și în filmele pentru copii.  „Frumoasa și Bestia” va șoca pentru că va conține primul personaj homosexual din istoria Disney!

Filmul este povestea lui Bell, o fată nemulțumită de viața dintr-un orășel provincial al Franței, care încearcă să respingă dovezile de afecțiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinț tranformat într-un animal fioros, printr-o vrajă, pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câștige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână așa pentru totdeauna.

Actorul american Josh Gad intepretează în acest film personajul LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston, jucat de Luke Evans. Regizorul peliculei, Bill Condon, a modificat scenariul original și a introdus o relație între cei doi. Acesta spune că rolul personajului LeFou reprezintă un deschizător de drumuri în ceea ce privește vizibilitatea comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgender) pe marele ecran.”

În încheiere, ne întrebăm: oare vor exista și părinți care le vor îngădui copiilor, cu sufletele împăcate, să vizioneze o astfel de producție?

a

Autor: Tomi Tohaneanu

Sursa: ActiveNews


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Noua ecranizare a poveștii „Frumoasa și Bestia” va include în scenariu un personaj HOMOSEXUAL, primul de acest fel din galeria personajelor Disney!

  1. Dar filmul nu este pentru copii! Nici pentru adulți! Adică nu cred că e pe bune! Anunțul doar, este pentru a lua poziție în tratarea radicală, odată pentru totdeauna, a chestiunii. Dacă mă înșel și apare la cinema, atunci, noi oamenii, adică toți oamenii, merităm ca filmul să fie și pentru adulți și pentru copii. Dar se poate și ca revolta noastră, a normalilor, să fie doar o incapacitate mintală și mentală a verigii în care viețuim acuma. Chiar ș-așa ar fi prea devreme și prea brutal! Eu zic să ne revoltăm și să tăiem coarnele boului dintr-odată!

  2. Vai de capul acelor copii din Romania-tara ortodoxa de 2000 de ani , pe care parintii lor iresponsabili ii vor duce sa vada o astfel de mizerie de film, in care 2 homalai scabrosi se ling intre ei. Multi dintre ei vor fi marcati pe viata, iar unii dintre acestia se vor deda ei insisi, la astfel de practici perverse, anormale si impotriva Cuvantului Creatorului. Evident ca, asta se doreste, dar parintii “cu scaun la cap” isi pot proteja copiii, boicotand astfel Gunoaie, carora li se spun, filme.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii