Noutăți

Nou atac terorist la Londra, în această noapte. 6 morți și 48 de răniți – oameni loviți de mașină, înjunghiați…

Realitatea Tv: Atac terorist la Londra. O mașină a intrat în pietoni, sâmbătă seara, pe London Bridge, rănind mai multe persoane, după care a continuat să se deplaseze până în Borough Market. Trei bărbați au coborât apoi din autoturism și au înjunghiat trecătorii. Puțin mai târziu, un atacator a intrat într-un restaurant din zona Borough Market și a înjunghiat câțiva clienți. Șase persoane au murit și alte cel puțin 48 sunt rănite.

Martor: „Ţipau asta e pentru Allah, apoi au înjunghiat o fată!”

Trei suspecți au fost uciși de poliție. Oamenii legii spun că cei trei au fost împușcați la opt minute după ce Poliția a primit primul apel la numărul de Urgență. Momentan, nu se știe dacă printre victimele atacului se numără și cetățeni români.

sharia 1

Adevărul.ro: Primarul musulman al Londrei, Sadiq Khan, a declarat că „situaţia este încă în desfăşurare, şi cer tuturor locuitorilor Londrei şi a celor aflaţi în vizită să rămână calmi şi vigilenţi. Nu ştim încă toate detaliile, dar este clar că că acesta a fost un atac deliberat şi laş asupra londonezilor şi turiştilor ce se bucurau de o sâmbătă seară în oraş”.

*****

RealitateaTv: Atacurile comise sâmbătă seară în centrul Londrei se aseamănă cu atentatele produse în ultimul an în Franţa, Germania şi Marea Britanie, fiind, cel mai probabil, inspirate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Optzeci şi cinci de persoane au fost ucise, iar alte 307 au fost rănite, în iulie 2016, într-un atac cu camion comis în oraşul francez Nisa de un simpatizant al reţelei teroriste Stat Islamic.

În decembrie 2016, un terorist Stat Islamic a intrat intenţionat cu un autocamion în persoanele adunate la un Târg de Crăciun organizat în Berlin, omorând 12 persoane şi rănind alte 56.

În martie 2017, un islamist a lovit intenţionat cu un vehicul mai multe persoane, în zona Westminster din Londra, atacul, revendicat tot de reţeaua teroristă Stat Islamic, soldându-se cu moartea a cinci persoane.

Citește mai mult: RealitateaTv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Nou atac terorist la Londra, în această noapte. 6 morți și 48 de răniți – oameni loviți de mașină, înjunghiați…

  1. Cam suspecte aceste atacuri teroriste, nu credeti?!
    Oare nu cumva se incearca introducerea fricii in populatie ca mai apoi sa accepte usor legile Big Brother?!

    • Absolut… Niciun atac terorist nu a avut ca rezultat slabirea statelor unde s-au desfasurat ci doar diminuarea drastica a drepturilor si libertatilor propriilor cetateni. Simultan, acestea au dus la consolidarea fara precedent a pozitiei de control de tip dictatorial si discretionar a anumitor servicii secrete si grupuri de interese. Atentatele teroriste au fost inventate, sunt folosite si finantate de catre unele servicii secrete! Ca sunt unii “idioti utili” extremisti sau cu probleme psihice manipulati si folositi drept “unelte”, asta se face pentru a da veridicitate actiunii in sine…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii