AIM radionica curs online

Noutăți

Nou atac terorist. De data aceasta în Finlanda. Mai mulți oameni răniți, teroristul împușcat și capturat

Libertatea: Alertă într-un oraș din Finlanda. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane în orașul Turku, aflat în sudul țării. Agresorul a fost împușcat de polițiști. În acest moment nu sunt mai multe informații despre natura incidentului.

Cel puțin șase persoane ar fi fost rănite în atacul din orașul Turku, aflat în sudul Finlandei. Totodată, potrivit martorilor, acesta ar fi strigat „Allahu Akbar”, înainte să înceapă să atace oamenii. Suspectul a fost reținut, însă oamenii au fost îndemnați să evite zona, căci s-ar putea să fi avut mai mulți complici. Astfel, poliția finlandeză caută mai mulți suspecți în acest caz.

Bărbatul a fost împușcat într-un picior, fiind apoi reținut de autorități. Forțele de ordine i-au îndemnat pe oameni să evite centrul orașului, în timp ce mai multe echipaje au intervenit în zonă. Mai precis, poliţia din sud-vestul Finlandei a anunţat pe Twitter, la ora locală 16.40 (16.40, ora României) că ”mai multe persoane (au fost) înjunghiate în centrul Turku. Locuitorii sunt îndemnaţi să evite centrul oraşului”.

Pro Tv: Conform BBC, doi oameni au murit și alți 6 au fost răniți de atacator. Într-una din imagini se vede corpul unei persoane la pământ, însă este acoperit. Într-o înregistrare video postată după acest incident poate fi auzit strigătul ”Allah Akbar”, care în limba arabă înseamnă ”Dumnezeu este mare”.


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii