Noutăți

Noaptea minții în Finlanda: pisicii Cameliei Smicala i s-a deschis… DOSAR PENAL!!!

Infractorul numărul 1 în Finlanda și imaginea infractorului periculos în UE…

Mă trezesc ieri cu o scrisorică cu antetul poliției finlandeze. Mă trec sudorile (că, na, la câte condamnări am primit, mă pot aștepta la orice!), îmi fac repede cruce, mai spun și-un “Doamne miluiește!” și-mi fac curaj să deschid plicul. Ce sa vezi? Pe două pagini, scris mărunt, înșirate articole din codul penal finlandez și… suspectă de infracțiune: Kitty.

Mâței mele I s-a făcut dosar penal pe motiv că a sărit gardul la un anumit vecin (de mai încolo, la 6 case distanță) și a agresat mâța părții vătămate. Mi se aduce la cunoștință că suspecta a sărit gardul în mod repetat (deci formă agravantă). În plus, deși partea vătămată (proprietarii mâței agresate) au prins-o cu lațul de hingheri și au și dus infractoarea de 2 ori la zeci de kilometri distanță de casă, deși au încercat să-i facă felul, tot n-au scăpat de Kitty. Așa că, nu au mai avut altă șansă decât să o reclame la poliție.

No, amu’, poliția finlandeză, care are peste 2000 de dosare de pedofilie in așteptare, culmea aceeași poliție care a refuzat să cerceteze multiplele tentative de omor asupra noastră, a considerat că această infracțiune trebuie neapărat cercetată.

Din păcate nu au putut să o închidă pe Kitty, deoarece, după cercetarea atentă a codului penal finlandez, au descoperit ca mâțele trebuie purtate în lesă doar pe pistele de alergare, locurile de joacă pentru copii și piețele publice în timpul programului de lucru. Cum grădina Domnului e mare dar grădina reclamanților nu este stipulată în lege, Kitty a rămas liberă de orice pedeapsă ❤️

PS.În Franța, cocoșul Maurice a câștigat în instanță dreptul de a cânta dimineața. Un cârd de gâște așteaptă să poată face gălăgie legal (nu, nu e glumă!!!!). “Lupta lui Marice a fost susținută de aproape 120 000 de oameni care au semnat o petiție în favoarea cocoșului, unii dintre ei prezentându-se chiar în fața tribunalului cu alți cocoși, pentru a-și arăta susținerea pentru cauză.”

Sursa text: Camelia Smicala Facebook


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii