Noutăți

NOAPTEA MINȚII. Drapelul UNGARIEI, arborat la Sfântu Gheorghe pentru a marca ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria!!!

  •  
  •  
  •  

Dan Tănasă: Drapelul Ungariei va fi arborat astăzi, 15 noiembrie, în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, transmite cotidianul de limba maghiară Szekely Hirmondo, ce apare în Covasna.

Anunțul a fost făcut luni, în cadrul unei conferințe de presă de deputatul UDMR de Covasna, radicalul Kulcsar Terza Jozsef. Potrivit parlamentarului UDMR, drapelul Ungariei va fi arborat în centrul municipiului Sfântu Gheorghe în cadrul unei expoziții cu caracter istoric.

Manifestarea va începe mâine, 15 noiembrie, la orele 17:00, în parcul central din municipiul Sfântu Gheorghe.

Evenimentul va marca împlinirea a 75 de ani de la arborarea drapelului Ungariei în centrul orașului, după ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria în urma Diktatului de la Viena din 30 august 1940.

Sursa: Dan Tănasă

Nota noastră: Și în tot acest timp, politicienii noștri de doi bani tac din ignoranță, indiferență sau complicitate. Cred că este greu să găsești în istoria acestei țări o perioadă mai nefastă decât cea post 1989, când România a fost jefuită de aproape tot și a pierdut peste 4 milioane de oameni activi și competenți care au ales calea străinătății. Nimeni și nimic nu poate scuza sau ierta clasa politică românească care a condus România în ultimii 27 de ani. Probabil că nici dacă am condamna la închisoare pe viață 90% dintre politicieni, așa după cum ar fi cinstit, tot nu s-ar face dreptate!

Vizionează mai jos filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ:


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on NOAPTEA MINȚII. Drapelul UNGARIEI, arborat la Sfântu Gheorghe pentru a marca ocuparea Ardealului de Nord de Ungaria!!!

  1. Sunt tare curios ca dupa arborare sa vedem daca este un drapel fara stema , ca in fotografie , sau va fi un drapel cu stema ??! Ori cum , maghiarii de la noi au arborat cam tot ce au vrut muschii lor . Cu ani in urma ,am vazut chiar si baniera presedintelui – Ungariei desigur !!!

  2. Sunt practic 28 de ani …

  3. Aveti dreptate. Imi pare rau ca politicienii romani sunt asa de slabi. Imi pare rau ca acesti oameni politici nu simt chemarea morala de a-si servi si apara poporul. Este urat din partea lor ca nu au pozitie ferma impotriva nationalismului si rasismului ungurilor. Iubesc pe romani, iubesc tara noastra Romania dar imi este scarba de clasa politica.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii