Noutăți

Nicușor Dan: Merg la Referendum. USR a devenit un partid care se adresează numai progresiștilor (neomarxiștilor)…

ActiveNews.ro: L-am contactat pe matematicianul Nicușor Dan, membru fondator și fost președinte al USR, pentru a-și spune punctul de vedere despre demisia deputatului Matei Adrian Dobrovie din USR. Nicușor Dan a spus că în acest moment, USR a devenit un partid care se adresează doar cetățenilor cu vederi progresiste, deși a fost fondat în ideea de a aduce împreună oameni cu viziuni diferite, dar uniți de obiective comune, precum transparența, lupta împotriva corupției.

„De la înființarea USR, aceasta a fost ca să spun așa, convenția, că sunt lucruri care ne unesc, transparența, cheltuirea corectă a banului public, anticorupție, integritate în sfera publică. etc, și că pe chestiuni care țin de raportarea la societate – și atunci se profila tema familiei ca fiind foarte divizivă – fiecare își păstrează opinia individuală. Și asta a fost și mesajul transmis în campania electorală din 2016, am invitat oamenii să ne voteze pe lucrurile care ne unesc. Din păcate, în cadrul unui Referendum intern, partidul a decis să se adreseze numai progresiștilor și de-asta am ales să părăsesc USR-ul. Realitatea e că, în acest moment, USR se adresează numai cetățenilor cu viziuni progresiste”, a declarat Nicușor Dan, în exclusivitate pentru ActiveNews.ro.

În ceea ce privește tema fierbinte a zilei, Referendumul pentru Familie, Nicușor Dan a spus că va merge la vot, dar nu a dorit să dezvăluie pe ce opțiune va pune ștampila. „Merg la referendum, am spus-o public, dar nu voi spune public ce voi vota”, a încheiat fostul președinte al USR. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Nicușor Dan: Merg la Referendum. USR a devenit un partid care se adresează numai progresiștilor (neomarxiștilor)…

 1. cristian c. n. // 4 octombrie 2018 at 20:26 // Răspunde

  Inteleg ca progresistii au o treaba cu progresul! Ce treaba are progresul cu dragostea deandaratelea?

 2. Citește aici Cristian și te vei lămuri !
  https://www.youtube.com/watch?v=j7DgRl-amd4
  http://www.culturavietii.ro/2017/02/11/noua-era-intunecata-scoala-de-la-frankfurt-si-corectitudinea-politica/
  Asta cu Școala de la Frankfurt are continuări foarte instructive !
  Spor !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii